Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Szerelem » Szerintetek csak kihasznált?

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szerintetek csak kihasznált?

Figyelt kérdés

Van,illetve csak volt egy fiú,akivel elèg vèletlenszerűen ismerkedtünk meg viszont azonnal èrezni lehetett hogy egy hullàmhosszan vagyunk.

Utàna talàlkozgattunk rengetegszer,hihetetlenül boldogok voltunk ő mèg be is vallotta hogy konkrètan èn vagyok a mindene ugyanis rajtam ès a csalàdjàn kìvül mèg igaz baràtai sincsenek.(Ami egyèbkènt tènyleg ìgy van)

Majd nem sokkal rà össze is jöttünk 2hónapot együtt is voltunk.

Viszont azèrt èrt vèget mert azt mondta,ő mèg nem àll kèszen egy komoly kapcsolatra ès nem èrzi magàt szabadnak.

Engem ez nagyon megviselt. Tudom hogy nem volt egy hosszas dolog,de èn làttam rajta hogy nagyon szeretett ès fontos voltam neki. Amikor szakított elmondta,hogy tènyleg nagyon szeret de ő ezt nem tudja folytatni.

Ez kb.2 hete törtènt de èn mèg mindig nem tudok napirendre tèrni annyira csalódott vagyok ès àtverve,megalàzva èrzem magam.

Egyszerűen nem tudom mi vàltozott meg benne ilyen gyorsan.

2017. júl. 28. 11:45
 1/5 anonim ***** válasza:
Szerintem másik barátnője lett :/
2017. júl. 28. 11:47
 2/5 A kérdező kommentje:

Mondjuk igen,ezt nem tudhatom :/

Bàr nem egy ismerkedős típus,rajtam kìvül senki màssal nem beszèlt/foglalkozott.(Tudtommal,persze)

2017. júl. 28. 11:51
 3/5 anonim ***** válasza:
Hát,vagy az amit az első írt,vagy valami lelki gondja van a srácnak esetleg..
2017. júl. 28. 11:52
 4/5 anonim ***** válasza:
3. Azért nem hiszem h lelki mert azt megosztaná a raklival. De helyette eldzsalt
2017. júl. 28. 11:59
 5/5 anonim ***** válasza:

Szerintem csak egy kis időre van szüksége. Ha tényleg szeretett, rá fog jönni, hogy inkább veled lenne, mint nélküled. (Csak úgy, mindenféle ok nélkül nem ábrándulhat ki valaki a másikból...)

Kitartás :)

2017. júl. 28. 13:49

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!