Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Jó az, ha a pasi nem féltékeny? Többi lent.
Figyelt kérdés
Mennyire 'egészséges' ez egy kapcsolatban? A túlzott féltékenység tudom, hogy tönkreteszi a kapcsolatot, de ha nincs? Ha nem érzed azt fontos vagy, mert szó nélkül megengedi, hogy találkozz pasikkal, hogy szórakozni menj velük, flörtölj stb. Vagy ennek örülni kell(ene)?😮2017. júl. 27. 18:37
1/5 anonim válasza:
Ha korlátoz dolgokban, na ott kezdődik a beteges féltékenység. Általában így már csak tárgy vagy eszköz vagy számára.
Viszont kell lenni egy "alap" féltékenységnek is. Én speciel szeretem, ha valaki félt engemet. 😊 Érted: *félt*ékenység.
Ha még mindig nem érted, akkor írok egy privit, hogy jobban kifejtsem ezt a részt.
2/5 A kérdező kommentje:
#1 válaszoló
Egészséges féltékenység amúgy sincs szerintem. Persze van, amikor jogos, de akkor sem egészséges. Csak szeretném tudni ha párom nem mutat, féltékenységet irántam az azt is jelentheti hogy nem szeret??:)
2017. júl. 27. 19:09
3/5 anonim válasza:
Az még nem biztos hogy azt jelenti nem szeret,lehet hogy épp azt hogy szeret és megbízik benned anyira hogy eszébe se jut hogy megcsalod vagy ilyesmi.
4/5 A kérdező kommentje:
Köszi a válaszokat!:)
És a féltékenység tényleg együtt jár az önbizalomhiánnyal is??:o
2017. júl. 27. 19:27
5/5 anonim válasza:
szerintem az a jó ha picit féltékeny néha.
pl ha 10 pasival mész el egy buliba, akkor azért oda kell szólni hogy nanehogymár.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!