Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
18 éves srác,12 éves lány. Lehet belőle valami?
Figyelt kérdés
Egy ismerősöm 12 éves, és szerelmes a legjobb barátjába, aki 18. Lehet belőle valami? Tényleg büntetik?2017. júl. 25. 13:03
21/29 anonim válasza:
Van ilyen ismerősöm, lány 11 volt, fiú 17 mikor összejöttek, több, mint egy éve együtt vannak, látszólag elég jól érzik magukat.
Jó, ismerni kell őket, a lányról meg nem mondanád hogy 12, de... Nem tudom, szerintem is sok, akármennyire jól elvannak. Viszont ez az ő dolguk, ha nekik jó, nekem semmi közöm hozzá.
22/29 anonim válasza:
Szerintem nem.
Ebben a korban még nagyon nagy a korkülönbség. Majd talán 5-6 év múlva...
23/29 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat :)
2017. júl. 27. 13:56
24/29 anonim válasza:
A lányt küld el hozzám. Én szívesen járok vele.
26/29 anonim válasza:
Szerintem nincs ezzel gond vállaljátok be!!!!
Mindketten boldogok lesztek! Más meg nem fontos!!!
Hajrá!
27/29 A kérdező kommentje:
Köszi, megpróbálják :).
2017. aug. 14. 10:46
28/29 anonim válasza:
Mi a lány neve? Összejönnék vele..
29/29 A kérdező kommentje:
:D
2017. aug. 14. 13:20
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!