Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Szerelem » Más lány is van úgy, hogy az...

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Más lány is van úgy, hogy az ázsiai fiúk vonzóbbak számára? :D

Figyelt kérdés
2017. júl. 23. 22:26
 1/10 anonim ***** válasza:
46%
Én nem, sőt... :D Viszont valamiért jobban vonzódok az arabokhoz.
2017. júl. 23. 22:31
 2/10 anonim ***** válasza:
76%

igen, peldaul en :)

18/L

2017. júl. 23. 22:32
 3/10 anonim ***** válasza:
76%
nem, számomra kb ugyanannyira vonzóak mint a fehér fiúk
2017. júl. 23. 22:32
 4/10 anonim ***** válasza:
55%
sok az anime
2017. júl. 23. 22:52
 5/10 anonim ***** válasza:
84%
Te jó ég...miért van mindenki ennyire lepontozva? Tök normális válaszok, ahhoz képest milyenek szoktak lenni egy-egy kérdés alatt xd. Egyébként vonzóak az ázsiai fiúk(persze van kivétel), de nálam ugyanolyan eséllyel indul minden fiú :D
2017. júl. 24. 00:32
 6/10 anonim ***** válasza:
100%
Egy idoben nekem is nagyon bejottek,mostanaban az arabok tetszenek inkabb. Rengeteg felver arab fiu van a varosunkban,mindig van ki(ke)t nezni.:D
2017. júl. 24. 02:12
 7/10 anonim ***** válasza:
100%
Nekem lényegében mindegy, de a szemüket imádom.
2017. júl. 24. 11:21
 8/10 anonim válasza:

Itt vagyok.v-v

De nekem úgysincs semmi esélyem náluk szval lehet le kéne állnom valahogy , csak nem tudom hogy xD

2017. aug. 14. 18:49
 9/10 anonim ***** válasza:

Igen!

Na jó, nem vonzóbbak, de talán egy kicsi előnyük lenne. :P

Mar ha találkoznék 1gyel legalább xdd

2017. aug. 15. 15:54
 10/10 anonim válasza:

Nincs lehetetlen csak tehetetlen....:) Nekem összejött pedig nem is barátot akartam csak barátkozni meg ismerkedni a kultúrával XD

Sokkal másabbak mint az itteni pasik egyébként.Sokkal figyelmesebbek és romantikusabbak mint a magyar fiúk de vannak azért negatívumok is. Mármint azokról beszélek akik nem Magyarországon élnek. Abban van tapasztalatom. Sajnos az én barátom Dél-Koreában lakik szóval nem egyszerű a helyzetünk.

2017. okt. 24. 00:39

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!