Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Fiúk! Nektek nem tetszik, ha a barátnőtök "apunak" hív titeket?
Figyelt kérdés
Csak mert én szoktam a barátomat, és nem azért, mert az apámra gondolok, vagy apa komplexusom van csak egyszerűen jól esik és aranyos. Ő nem szólt még érte, de kíváncsi volnék, hogy amúgy ez a férfiaknál, hogy jön le?2017. júl. 19. 23:21
1/13 A kérdező kommentje:
apu, vagy apuci általában
2017. júl. 19. 23:21
3/13 Amenadiel válasza:
Ha a gyermekeim apja akkor elfogadom de másképp furcsa lenne
4/13 Amenadiel válasza:
Ha ő a gyermekeimnek az anyja*
5/13 Dzseri válasza:
ő lehet, hogy közben az apádra gondol :-D
egyébként gáz, így hívni egy tini srácot
6/13 anonim válasza:
Fuck me daddy...Jah nem xd
Ha neki tetszik akkor hívd így, bár nem vagyok fiú (és bocs, mert fiúktól kérdezted :D) szerintem elég fura :D
16/L
7/13 anonim válasza:
Én sem vagyok fiú, de nekem se tetszene. Ez olyan minta téged anyunak vagy anyucinak hívna.
8/13 anonim válasza:
Szerintem nagyon fura, de te tudod.
9/13 anonim válasza:
En sem vagyok fiu de akkor mar inkabb daddy mint apu.
10/13 anonim válasza:
Én fiú vagyok és attól függ. A kapcsolat elején semmi baj de utána bele lehet unni. És ha nem 40 éves te meg 15 akkor nagyon irreális és zavaró.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!