Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Szerelem » Van 1 fiú, aki tetszik nekem,...

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Van 1 fiú, aki tetszik nekem, ha magától nem ír rám, az biztosan azt jelenti, h utál engem és nem szeret? Ha én írta neki, sem mindig válaszolt. Pedig úgy várom, h rám írjon, tudom, hiába, pedig úgy hiányzik.

Figyelt kérdés
2017. júl. 18. 15:10
 1/3 anonim ***** válasza:
Ha magától nem ír, az nem jelenti azt, hogy utál. Esélyes, hogy nem érdekled, de vannak olyan emberek, akik másokra neten csak muszájból írnak rá, akkor is ritkán.
2017. júl. 18. 15:18
 2/3 anonim ***** válasza:
Miért nem te írsz rá?
2017. júl. 18. 16:31
 3/3 A kérdező kommentje:
Mert félek, h nyomulósnak vesz, és ha nem tetszem neki, ciki, h én írok neki, ő meg nem válaszol, de szerintem egyébként is az. És könnyebben beszélgetnék vele (virtuálisan), ha nem lenne annyira lekezelő. Persze nem mindig az.
2017. júl. 18. 17:14

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!