Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Egy félénk sráchoz hogyan lehetne közeledni?
Működj alacsonyabb frekvenciatartományba xD
Egyébként nyugodtan odamehetsz hozzá, vagy neten írhatsz neki. Ha félénk, akkor egy pár jó szó sokat jelent neki...
2# azt nem javasolnám ha engem néha véletlenül megérintene valaki egy idő után le esne hogy egy béna zsebtolvaj :D de az hogy tetszik nem jönne le :D vagy fel is szexuálna (b*szna csak szépen fogalmazok) idegileg hogy bele mászik az aurámba :D
lehetőségek:
1. szemből közelítsd meg nézz a szemébe nyújtsd ki szép lassan a kezed... engedd hogy ő tenye meg az utolsó lépést és ha meg teszi meg simogathatod... ha van nállad kaja akkor valamivel jobb
2. ugyan úgy ahogy normál körülmények között tennéd...
Személy szerint 2 fajta ilyen srác van
1) aki annyira félénk hogy csak kevés barátja van
2) az aki csak a lányok terén félénk de amúgy egy úgymond partiarc(sok barát akikkel folyton hülyül)
Én a 2.hoz tartozom és én azt mondom hogy ha csak többet kezdesz el vele beszélgetni, rámosolygsz, ha szomorú mellette vagy, esetleg ha nagyon közel kerültél hozzá, egy bánatos napján fogd.meg a kezét és arcra puszi :D romantikus lélek vagyok tudom de na ennyi kell nem? :)
17/f
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!