Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Szerelem » Egy félénk sráchoz hogyan...

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Egy félénk sráchoz hogyan lehetne közeledni?

Figyelt kérdés
Csak kisebb jeleket szeretnék küldeni, hogy leessen neki a helyzet. Hogyan tehetném?

2017. júl. 13. 22:54
 1/5 anonim ***** válasza:

Működj alacsonyabb frekvenciatartományba xD

Egyébként nyugodtan odamehetsz hozzá, vagy neten írhatsz neki. Ha félénk, akkor egy pár jó szó sokat jelent neki...

2017. júl. 13. 22:57
 2/5 anonim ***** válasza:
érintsd meg néha véletlen, és mosolyogj rá, hogy feloldódjon
2017. júl. 13. 23:00
 3/5 anonim ***** válasza:
100%
Mosolyogj rá sokat. Ha látod hogy jó kedve van öleld meg. Neked is jó lesz ő meg hirtelen érez egy nagyon jó dolgot amire nem számított
2017. júl. 13. 23:31
 4/5 anonim ***** válasza:

2# azt nem javasolnám ha engem néha véletlenül megérintene valaki egy idő után le esne hogy egy béna zsebtolvaj :D de az hogy tetszik nem jönne le :D vagy fel is szexuálna (b*szna csak szépen fogalmazok) idegileg hogy bele mászik az aurámba :D

lehetőségek:

1. szemből közelítsd meg nézz a szemébe nyújtsd ki szép lassan a kezed... engedd hogy ő tenye meg az utolsó lépést és ha meg teszi meg simogathatod... ha van nállad kaja akkor valamivel jobb

2. ugyan úgy ahogy normál körülmények között tennéd...

2017. júl. 14. 00:01
 5/5 anonim ***** válasza:

Személy szerint 2 fajta ilyen srác van

1) aki annyira félénk hogy csak kevés barátja van

2) az aki csak a lányok terén félénk de amúgy egy úgymond partiarc(sok barát akikkel folyton hülyül)

Én a 2.hoz tartozom és én azt mondom hogy ha csak többet kezdesz el vele beszélgetni, rámosolygsz, ha szomorú mellette vagy, esetleg ha nagyon közel kerültél hozzá, egy bánatos napján fogd.meg a kezét és arcra puszi :D romantikus lélek vagyok tudom de na ennyi kell nem? :)

17/f

2017. júl. 18. 23:20

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!