Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Szerelem » Szerintetek mi legyen?

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szerintetek mi legyen?

Figyelt kérdés
Vagy egy srác akibe kezdek beleszeretni. Szinte minden nap beszélünk Facebookon, és eddig 2 esetet kivéve mindig ő írt rám először. Én eléggé olyan vagyok aki várja hogy inkább a másik keresse, különben úgy érzem hogy nem érdeklem őt. Szóval eddig szinte mindig ő írt előbb. Illene nekem is írnom neki? Nem akarom hogy úgy érezze nem érdekel engem, de mégiscsak a fiúnak kell kezdeményeznie :/

2017. júl. 12. 15:40
 1/4 mcrgt2 ***** válasza:
Hát azert te is irhatnál rá mert elobb utobb azt fogja erezni hogy te nem gondolsz rá csak akkor ha rád ir és megfogja unni.
2017. júl. 12. 15:48
 2/4 anonim ***** válasza:
100%

Fiúnak kell kezdeményeznie?

Igen.

De ti már beszéltek régóta,itt már semmi nem minősül kezdeményezésnek.

2017. júl. 12. 15:50
 3/4 anonim ***** válasza:

Srácoknak akkor kell kezdeményezni ha a lány jelét adja annak hogy lehet nyitni felé. Senki nem szeretne mást zaklatni, nyomasztani azzal hogy bombázza üzenetekkel. Egy idő után ha nem keres a partner, pont olyan érzés hogy egyáltalán nem érdeklem a másikat.

Ezek valami berögződött hülyeségek hogy kinek kell kezdeményeznie. A férfinak kell udvarolnia ennyi az alap koncepció.

Persze ha ülsz a telefonod felett hogy "mikor ír már? na most várok egy kicsit hogy válaszoljak, hogy ne tűnjek túl izgatottnak, meg legyek kicsit elérhetetlen", nem igen működik. Felrakhatod tétnek a kapcsolatodat, hátha rámegy erre a játékra, de nem érdemes.

Régen mikor levelezgettünk és izgatottan nyitogattuk a postaládát hogy írt e már az akivel levelezgetünk, addig a várakozás izgalma még jó érzéssel töltött el. Ma a sok agyas nem nyitja meg az üzenetet csak a home screenen nézi meg az üzenetet nehogy "leláttamozza"... Zseniális hová tudják egyesek fejleszteni a hülyeséget.

Ez nem offolás, csak úgy általánosságban elmondtam a véleményem. Válaszom: illene írnod neki hogy érezze hogy foglalkoztat téged a személye. És ha akarsz valamit akkor azért tenni kell. Így működik a világ.

2017. júl. 12. 15:51
 4/4 anonim válasza:
Tapasztalatbol mondom h neha te is irj ra es erdeklodj mert a fiuk nagyon be tudnak sertodni es kesobb a fejedhez vagja h naaa bezzeg te sose irtal pfff.
2017. júl. 12. 17:19

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!