Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Fiúk! Fordult már veletek elő olyan, hogy tetszett egy lány, de nem akartatok tőle semmit? Ha igen miért?
Ha valakit érdekelne hosszabban hogy mi a történet azt leírom privátban. Röviden meg annyi hogy egy srác hónapokig küldözgette a jeleket hogy tetszem neki (nem ismerjük amúgy egymást , személyesen , csak látásból) , tisztára úgy viselkedett , de nem kezdeményezett. Pár barátom akik régről ismerik , meséltek róla és az alapján eléggé beleestem (nyilván szerelmes nem vagyok , de nem tudom kiverni a fejemből) meg mielőtt még meséltek róla is szimpatikus volt és nagyon megtetszett.
Addig azt se tudtam amúgy hogy ki , úgy tűnt fel hogy elkezdett rengeteget nézni. Majd a sok hónapnyi jelküldözgetés után ráírtam és nagyon kedves volt de lekoptatós. Majd ez pár héttel később megismétlődött.
Azóta sem tudtam elfelejteni , mindig nézett , adta a jeleket, láttam rajta hogy nem néz csak úgy keresztül rajtam , meg barátaim is sokszor mondták , de semmi.
Sokan azt mondták hogy tetszem neki , de nem akar semmit.
Mi miatt lehet ez? Ha valaki volt már így elmondaná?
Az is lehet, hohy túl jónak tart téged magához. Én is voltam ilyen helyzetben. Egy csaj barátnője tudtomra adta, hogy az a csaj, aki nekem egyébként nagyon tetszik mind személyiségre, mind külsőre, annak én is nagyon bejövök. Viszont hiába tetszik nekem, a csaj 2 évvel idősebb, sokkal gazdagabb, külsőre pedig nála jobbat nem tudok elképzelni. Egyszerűen túl jónak tartom magamhoz, tudoü, hogy ha ebből kapcsolat lenne, a kisebbségi komplexusom megmérgezné az egészet. Féltékeny lennék meg ilyenek. Ezért meg se próbálom.
Másik eset pedig olyan volt nálam, hogy tetszett egy csaj, de semmit nem tudtam róla, a buszmegállóban láttam mindig. Utánaérdeklődtem, és kiderítettem a nevét, kiderült az is, hogy az egyik kollegám szomszédja. Így hogy meg volt a neve, megnéztem a facebookját. Láttam képeket a családjával közösen, és itt vesztette el minden vonzalmát. A családja egyszerűen annyira nem volt szimpatikus, sőt utálatos aljas embereknek tűntek, hogy abszolút nem érdekel azóta a csaj. Meg a kollegám isszomszédja mesélt pár dolgot.
Na szóval nálam megesett kétszer, hogy twtszett egy csaj, de mégsem akartam vele semmit.
Köszönöm a választ!
Az első lehetőség nem túl valószínű. Helyes srác ,izmos is (mielőtt valaki elkezdené nem emiatt tetszik) de nem kérkedik az ilyesmivel.
Szóval ilyen szempontból visszafogottabb hogy a hozzá hasonló kinézetű srácok sokszor kérkednek a kinézetükkel ,rá ez abszolút nem igaz ,de azért van jópár lány akinek tetszik.
Múlt hétvégén bementünk barátaimmal egy barátnőm 18. szülinapjá megünnepelni kis iszogatásra egy romkocsmába ahova sok ismerős jár.
Amikor elmentünk akkor láttam hogy ott ült az egyik asztalnál pár barátjával.
Láttam amint rám nézett megint olyan komolyan és hosszasan mint szokott és a mellette ülő srácnak mondott valamit ,de közbe engem nézett.
Nagyon kellemetlen és rossz érzés hogy látom ha észrevesz ,nem is nagyon titkolja hogy tudja ki vagyok és néz de közbe nincs köztünk semmi.
Jöhetnek még válaszok:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!