Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Szerelem » Lányok, titeket mi vonz bennük?

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Lányok, titeket mi vonz bennük?

Figyelt kérdés

A kérdésem azoknak szól, akik 14-17 év közöttiek, és simán tetszenek nekik a 25-30 közötti férfiak.

Légy szíves a korod jelöld meg a válaszodnál!

2017. júl. 11. 09:02
 1/10 anonim ***** válasza:
40%
Én 15 vagyok, nemsokára 16. Nekem pl ha ennyi idős jön be, az általában kék szemű, barna hajú és borostás. De ha esetleg úgy esne a sors, és egyel összekerülnék, nem biztos hogy belemennék a kapcsolatba, inkább maradnék a saját korosztályomban ez alatt azt értem, hogy max 18 éves srác jöhet szóba
2017. júl. 11. 09:27
 2/10 anonim ***** válasza:

Jobban kikövök velük, megértenek engem és jókat beszélgetünk.

Meg nekem nem jöttek be a korosztályom beliek mert ők pont az én ellentéteim.(öltözködés, viselkedés)

De igazából leginkább a belső tulajdonságuk fog meg engem.A korosztályom beliekben nem találom meg azokat a tulajdonságokat amiket egy 20-30 éves pasikba megtalálok.

De nekem volt egy 24 éves barátom aki eléggé tutyi-mutyo volt és életképtelen volt így szó szerint... Meg állandóan kanos volt ami engem zavart... Aztán egyszer elegem lett és kidobtam azóta már nem szeretnék 20-on évesekkel lenni.

De most meg az van hogy egy majdnem 40-es tanáe bácsiba szerettem bele.

Ami megfogott benne: Intelligens, igazi férfiként viselkedik amit nem játszik meg, kedves de ha kell akkor tud fegyelmezni, vicces, szokott a diákjaival hülyülni, meg igazából én sokat beszéltem vele és onnan is megtudtam róla sokmindent hogy ő milyen ember, meg a suliban is a testtartása,mimikája,gesztusa sokmindent elárul és innen is kitudtam ismerni, meg még sok-sok mindent tudnék sorolni...

Ilyenkor a tinik annyira tudnak valakiért rajongani hogy nem akarja elereszteni, egyszóval túlságosan is ragaszkodik hozzá.

Viszont szerintem ha lehetne is rá lehetőség hogy a tanárommal összejöjjek aminek az esélye 0% akkor sem jönnél vele össze mivel ezt tudom hogy nem szabad, meg egy kislány vagyok és nekem még az életben sok mindent meg kell tanulnom hogy a jövőben egy jó éltet tudjak élni.

Meg ha tényleg szeretem akkor békén hagyom meg nem kockáztatom az állását sem a karrierjét.Meg nem egészséges ha egy ennyi idős férfi egy ilyes kislányba szeret bele, de az a baj hogy a legtöbb csak szexre akarja használni a fiatalabb lányokat...

Attól hogy beleszerettem próbálom a dolgokat reálisan nézni.

Az volt barátom aki 24 éves annyira életképtelen volt hogy én tartottam el őt és se munkája se pénze nem volt.Vidéki gyerek de felköltözött Pestre mert ott van a tesójának egy lakása.Annyira nem volt pénze hogy kifizesse azt az 1500ft-os buszjegyet ami felhozha őt Pestre.

Szóval nem szeretném ha valaki ilyen rossz helyzetbe kerülne mint én voltam, inkább gondoljátok át a dolgokat...

Én tanultam ebből az esetből...

15/L

2017. júl. 11. 10:03
 3/10 anonim ***** válasza:
18 éves vagyok, szóval egy évvel már lecsúsztam a határodról, de már több éve a nálam "sokkal" idősebbek jönnek be.. tehát amikor mondjuk még csak 15 voltam, akkor is a 10-13 évvel idősebb pasikkal simán összejöttem volna, mert érettebbek, mint a korosztályom. a korombeliekkel a legtöbbször nem találom meg a közös hangot, nem vagyunk egy hullámhosszon, és ezt minden rossz szándék nélkül mondom, de a fiúk (általában) sokkal később érnek. nekem férfi kell. most is huszon, vagy harminc valahány évesekkel kezdek, tehát mondjuk 25-26-tól kezd ideális lenni egy csávó kora, bár sokszor még ekkor is nagyon éretlenek tudnak lenni.. ha valaki az apakomplexussal jön, azt csípőből kinevetem, mert jobb apát el se tudnék képzelni magamnak, fantasztikus a kapcsolatunk. egyszerűen nem tartom vonzónak a kisfiúkat.
2017. júl. 11. 10:21
 4/10 anonim ***** válasza:
24%
#3: 18 évesen neked férfi kell hát kinevetlek 😁 Te nagyon érett lehetsz.
2017. júl. 11. 10:36
 5/10 anonim ***** válasza:
100%
Én ugyan már rég nem vagyok ennyi idős, viszont tizenéves koromban soha nem tetszettek a velem egykorú srácok. Miért? Mert éretlenek, komolytalanok voltak már akkoriban is (33 vagyok). Hát akkor szegény mai lányok mit szóljanak... 19 éves koromban jártam egy 21 éves pasival, hát úgy éreztem magam, mintha egy óvodában lennék óvónő. Hát köszi...
2017. júl. 11. 11:08
 6/10 anonim ***** válasza:
Az vonz bennük,hogy sokkal férfiasabbak,mint a tizenévesek.Nem olyan soványak,és nem az izom miatt kéne nekem egy nagyobb darab pasi,egyszerűen csak jobban tetszik,ha valakinek szélesebb a válla,stb...Nem egy kétajtós szekrényre gondolok,hanem egy átlagos férfira. 15/L
2017. júl. 11. 11:23
 7/10 anonim ***** válasza:
100%
Bár 18 vagyok azért reagálnék én is:) Régebben is volt hogy ismerkedtem idősebb sráccal, és az volt a tapasztalatom hogy először is sokkal érettebbek, jobban megértem magam velük, és lehet viccesen hangzik de feltudok rá nézni mint egy férfira, és nem úgy mint egy kis vékony szakadt nadrágos velem egykorúra. 18/L
2017. júl. 11. 12:26
 8/10 anonim ***** válasza:

A velem egykorúak nagyon a külső tulajdonságokra mennek meg a haverjuk véleményétől is nagyon függ (ezt valamennyire mondjuk megértem), az idősebb férfiak pedig már érettebbek, tapasztaltabbak és nem mindig a külsőre mennek inkább a személyiségre stb.

Bár nekem inkább a kicsit fiatalabbak jőnnek be 18/19-22.

15/L

2017. júl. 11. 13:08
 9/10 anonim ***** válasza:
100%
En 18vagyok es eddig ket kapcsolatom volt velem egyidos sracokkal, de mondegyikojuk eretlen volt, es mostmar ugy erzem hogy inkabb nalam par evvel idosebbekkel sokkal jobban megertenenek, es talan hatarozottabban allnak hozzam es a kapcsolatunkhoz.
2017. júl. 11. 13:19
 10/10 anonim ***** válasza:
48%
#6: Férfias..Mert te biztos nagyon nőies vagy 15 évesen 😁
2017. júl. 11. 14:02

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!