Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Szerelem » Ti hogy állítanátok le, egy...

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Lovefornow kérdése:

Ti hogy állítanátok le, egy ilyen lányt?

Figyelt kérdés

Jártam osztálytársammal, de pár hét után szakítottunk. Ez gyorsan terjedt, és most nagyon rám szállt emiatt egy lány, akit nagyon utálok. Folyton azzal jön, hogy mi szerettük egymást, és hogy ez most mekkora szégyen, meg mit tudom én. Még órákon is ezeket ordítja, és már baromira elegem van belőle. Hiába mentem oda hozzá, hogy álljon le, csak azért is csinálja. Pedig nem vagyok egy lúzer. Mondhatni ő az osztály legalja... (egész osztály utálja, a hallottak alapján).

Ti hogy állítanátok le?

2017. júl. 8. 20:20
 1/6 anonim ***** válasza:
Megnyugodhatsz nekem hasonló helyzetem volt mint neked de nálam inkábbb gonoszabb dolgokat tett a lány. Evil girl xd
2017. júl. 8. 20:22
 2/6 anonim ***** válasza:

visszaszólni :D

például: ja, mondja ezt egy olyan akit mindenki utál. vagy ilyen csajt mint te hozok 10et az utcáról 1 mp alatt

lassan átvenni felette a hatalmat és szállj rá te aztán elobb utóbb beadja a torolkozot és nem fog bírni már beszólogatni.

vagy így akarja felhívni magára a figyelmet szóval ha nem csúnya a csaj és kedvedre való smárold le vagy menj oda hozzá és halkan súgd a fulébe hogy este 7kor nálad vagy nálam :D

2017. júl. 8. 20:25
 3/6 anonim ***** válasza:
Ő egy szektatag aki szerint osztálytársal nem járunk, és mivel nyugodtan tudsz élni ezért kötelességének érzi hogy szar legyen neked és esetleg a kollégával nem járunk szektába behúzzon:o
2017. júl. 8. 20:25
 4/6 anonim ***** válasza:
Egyk füleden be a másikon ki.. okos enged (Te) szamár szenved (ő) ennyit ajánlok neked.. vagy ha már tényleg betelt a pohár akkor vágj vissza neki.. (mond azt hogy azért szakítottunk mert én téged akarlak.. kívánlak.. éhes vagyok rád.. bevagyok gerjedre,a.fb-on minden nap megnézem a képeid,csak te jársz az eszemben) vagy valami hasonlót mondj neki de a lényeg az hogy mindíg mond neki.. aztán már ő észhez kap (ha van esze) és nemfogja mondani már többször... én speciel a 2 variáció közül először az elsőt csinálnám.. de ha már annyit mondja hogy fejfájást okoz akkor ott a másik terv :D 19F
2017. júl. 8. 20:37
 5/6 anonim ***** válasza:
Egy bizonyos pont után pofozkodunk. :D Nagyot és csattanósat. Az se gond ha megfejeli a falat.
2017. júl. 8. 20:54
 6/6 A kérdező kommentje:

Elfelejtettem mondani, hogy lány vagyok.

Köszi a válaszokat :)

2017. júl. 9. 07:54

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!