Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hol ismerkedjek? 12L
Figyelt kérdés
Lehet hogy fiatal vagyok de az én körömben mind már járnak valakivel. Nálam még csak a szokásos unalmas dolgok.Nálunk az iskolában nincs egy rendes fiú kórom beli se nincs.én nagyon meg akarnák ismerni egy szimpatikus fiút. de nem találok egyet se mit csináljak? Tök mindegy hogy hány éves ne legyen fiatalab nálam se túl öreg2017. júl. 8. 11:03
11/12 anonim válasza:
A szerelem olyan mint drog, amíg van(valaki viszonozza) addig minden szép és jó, de amikor már nincs, tönkre teszi az életed. Ne akarj tucat lenni. Egy normális kapcsolat csak akkor fog működni ha készen állsz rá, ha erőlteted lókukit se fog érni. Megpróbálni persze meglehet, de ebben a korban elég ritka a normális fiú. Inkább éld ki a gyerekkorod amíg lehet, bár a mostani generációnak már nincs gyerekkora...Mindegy is, a lényeg, hogy csak akkor járj valakivel ha készen állsz rá, nem azért mert már minden járnak valakivel :)
16/l
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!