Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Szerelem » Mi ez az érzés?

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mi ez az érzés?

Figyelt kérdés
Nem vagyok belé szerelmes, viszont nem is tekintem sima barátnak. Létezik ilyen? Ez az ilyen "legjobb lány barát" érzés?

2017. júl. 5. 07:55
 1/7 anonim ***** válasza:
Csak nagyon jó haverok vagytok, ezért rögtön arra asszociálsz, hogy többet érzel barátságnál. Szerintem várj még egy kicsit, hátha eltűnik.
2017. júl. 5. 08:04
 2/7 A kérdező kommentje:
Nem, ez már egy ideje van, de érzem hogy soha sem lesz belőle szerelem.
2017. júl. 5. 08:09
 3/7 anonim ***** válasza:
Ez az "egy menetre tök jó lesz :D" érzés.
2017. júl. 5. 08:37
 4/7 anonim ***** válasza:
Csak szerintem normális az, hogy minden ember felé másabbak az érzelmeink?
2017. júl. 5. 09:39
 5/7 anonim ***** válasza:
Normális érzés kedves válaszadó.
2017. júl. 5. 09:45
 6/7 anonim ***** válasza:
Fejtsd már ki légyszi jobban. Hány éves vagy, mióta ismered? Lefeküdtetek?
2017. júl. 5. 19:39
 7/7 anonim ***** válasza:
Persze, hogy létezik ilyen! Nem mindenkivel egyformán illünk össze. Van, aki semmit sem mozdít meg bennünk, van, aki az érdeklődés halvány szikráját csiholja ki, van, akivel kifejezetten szívmelengető érzés minden együtt töltött perc, és van aki földindulást okoz bennünk egyetlen pillantásával. Az ezósok ezt "lelki társ"-ként aposztrofálják, pedig valójában köze sincs semmiféle ilyesmihez. Puszta kémia az egész.
2017. júl. 6. 17:52

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!