Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Szerelem » Mit tegyek? Lepjem tul?

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mit tegyek? Lepjem tul?

Figyelt kérdés

Eletem elso parkapcsolata bizony 17evesen tortent . 9napig jartunk, amikor is a tegnapi atkozott napon bejelentette, h legyunk baratok. Amikor elkezdtunk jarni (egy eleg spontan dolog volt) ami egy ejjel alatt megtortent (egy buli alkalmaval ) neztem is egy nagyot, h mi van !? Most talalkozumk masodszor (bar tobb honapja beszelgettunk) es mar járunk is??

Aztan kezdtem erezni, h olyan erősen kotodom hozza, h lehetetlen lenne elválasztani. Bevallasa szerint o is szeret , azonban azt , h szerelwmbol szetetett e valaha, nem mondta..

A helyzet az , h keptelen vahyok lemondani a fiurol, egyszeruen imádom...azt is mondta , h megszeretne ismerni jobban, erre azt hittem jo hat akkor nincs minden veszve , azonban mikor rakerdeztem, h szerelmes e belem aut mondta , h ezt most nem erzni.. mit tegyek szerintetek? Teljesen atmentem depibe.. mindig rajta jar az agyam es nem telik el ugy ora h egy kiadosat ne bogjek..velemeny?

2017. júl. 4. 20:03
 1/8 Mádár0218 ***** válasza:

Valószíűleg csak kicsit játszott veled szerintem, amiből te jöttél ki rosszul ( arra hogy jéátszott veleld azért goindoltam mert azt írtad nem mondta hogy szeret egyszer se)

Az hogy te fülig szerelmes vagy bele az a te érzésed nem csodálom mert én is átéltem eskü majdnem pont ugyan ezt csak ugye lányal, igazából nekem 2 évig tartott még úgy elfelejtettem de azért gyakran találkozunk és még érzem egy kicsit

Az idő segít,de a sebet nem gyógyítja be szerintem

2017. júl. 4. 20:17
 2/8 A kérdező kommentje:
Kiszeretnelek javitani, mondta , h szeret vagy ugy 100x ,csak azt nem h szerelemből e
2017. júl. 4. 20:45
 3/8 Mádár0218 ***** válasza:

Találkozz vele megint és kérdezd meg hogy akkor végleg ennyi mert te nagyon szereted? - mert az nem egy egyenes nem volt szerintem

A válasznak vagy nagyon fogsz örülni vagy nem de reméljük az elsőt

Tudom minenki azt mondja utánunk ne fussatok ti lányok soha, de ezt neked kell eldönteni hogy megpróbálod e megint

2017. júl. 4. 20:51
 4/8 A kérdező kommentje:
Az a baj, h erte barmit megtennek.. utalom magam , h ennyire szeretem
2017. júl. 4. 20:54
 5/8 Mádár0218 ***** válasza:

Azon kívül hogy próbáld meg nem tudok jobbat mondani, és ne utáld magad csak rosszabb hidd el!

Innentől rajtad múlik! :) Hajrá dönts jól ;)

2017. júl. 4. 21:02
 6/8 A kérdező kommentje:
Koszi a tanacsot:)
2017. júl. 4. 21:12
 7/8 Mádár0218 ***** válasza:
nincsmit ha van bármi amiről gy gondolod megtudsz kérdezni nyugodtan :)
2017. júl. 4. 21:15
 8/8 anonim ***** válasza:
szeretni barátilag meg szerelmesnek lenni az 2 dolog.. ha nem viszonozza akkor felejtsd el őt.. vagyis próbáld meg.. milyen kapcsolat az amiben a fiu nem viszonozza az érzéseit ahogy a csaj érez iránta..vagy csak bolondít vagy csak sexre kellenél neki vagy csupán szeret mint barát.
2017. júl. 7. 14:23

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!