Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit szerelmes vagy csak egy nagyon értékes barát?
Sziasztok,13/l vagyok. Már egy ideje tetszik nekem egy srác (14/f) és nem igazán tudom mit érez irántam. Egy ideig észre sem vettem de különböző véletlenek által egyre közelebb kerültem hozzá és jobban megismertem..sokszor mondott olyasmiket mint "Jó a pólód"
"Szép gyűrű" stb..mostanában chatelni is szoktunk,sokszor mondja hogy "szeretlek" , "imádlak" de úgy igazából nem tudom eldönteni hogy csak barátként-e...egyszer elvitt fagyizni,átölelt,megfogta a kezem és akkor mondta először nem chaten hogy szeret
Azóta ilyesmik nem nagyon történtek,csak sokszor mosolygunk egymásra,segít ha elakadok valahol és meghallgat,amikor köszönünk egymásnak akkor megöleljük egymást. Nincs barátnője és elvileg nem is akar és ez elbizonytalanít..
Volt már olyan hogy ültünk társaságban egymás mellett és a vállára hajtotta a fejét vagy fordítva :)
"Szerintetek szerelmes vagy csak egy nagyon értékes barát?"
Elnézést az elírásért,csak a teló javítgatja...
Teljesen belezúgtam..
Amúgy mással nem ilyen,más lányokkal csak kézfogás vagy pacsi,csak engem ölel meg pl..
Mások is szokták mondani hogy velem valahogy más de igazából nem tudom
:) kicsit félek felhozni de szoktam próbálkozni
Az a baj hogy alig tudunk kettesben lenni így főleg csak chaten tudok vele úgy beszélni hogy más nincs ott (bár néha előfordul 1-1 hosszabbtávú beszélgetés úgy hogy csak mi ketten vagyunk,de főleg rövidtávúak) és úgy gondolom hogy egy ilyen témát szemtől-szembe kettesben kell megbeszélni :)
De amúgy nagyon egy hullámhosszon vagyunk és majdnem mindig egyetértünk...szerelemről eddig nem nagyon beszélgettünk csak néhány szót de hamar lezártuk
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!