Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Szerelem » Ilyenkor mit tegyek, hogyan...

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ilyenkor mit tegyek, hogyan tovább?

Figyelt kérdés

Sziasztok,

Egy lánnyal sokat találkoztam picit döcögős volt a kapcsolatunk, elején nagyon szimpatikus volt hívtam találkozni, aztán meguntam. Rámírt egynap és megint beszéltünk, de ekkor én már úgy éreztem mégsem kell a lány, de elhívott találkozni. Ma elmentünk egy másik városba, aztán hazafelé bicikliztünk megfogta a kezem, leszálltunk, megöleltük egymást, megcsókoltam megint megölelt, megint megcsókoltam és elköszöntünk.

Felhívtam telefonon és azt mondta nem akar kapcsolatot, nem ténylegesen utasít el még most, de még nem tudja mi tévő legyen.

És ebből kifolyólag én sem tudom mit csináljak, én nagyon megszerettem, mit csináljak, hogy ebből ő is azt gondolja, hogy akarjon kapcsolatot.

2017. jún. 30. 22:42
 1/4 anonim ***** válasza:
Miért csókolt meg ha nem akar kapcsolatot?
2017. jún. 30. 22:44
 2/4 A kérdező kommentje:
Férfiak vagyunk, majd egyszer megértjük a Nőket. Addig is gykzni kell, hátha van más Nő aki megéri.
2017. jún. 30. 22:48
 3/4 Mádár0218 ***** válasza:
100%
Hát adj neki egy kis időt, hogy elgondolkozzon de ne túl sokat, aztán ha akkor se tud választ adni menj el személyesen hozzá és mond meg a 2 szép szemébe hogy szeretlek kérlek nehúzd tovább nem bírom (+ monbdjuk egy virág)
2017. jún. 30. 22:50
 4/4 A kérdező kommentje:
Köszönöm a tanácsot:)
2017. jún. 30. 23:33

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!