Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Szerelem » Teljesen belé estem, és...

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Lefler01 kérdése:

Teljesen belé estem, és folyamatosan rá gondolok! Mit tegyek?

Figyelt kérdés

Sziasztok!Remélem sokan elolvassátok és tudtok nekem segíteni!

Na tehát, a szomszéd lányba teljesen beléestem és folyamatosan rá gondolok.Ez a folyamatos rá gondolás kb 4-5 hónapja kezdődött.Az elején Instagramon beszélgettünk néha, de mindig én kezdeményeztem, sokat érdeklődtem felé, lehet túl sokat is..Ez tartott kb 3-4 hónapig, ja és egy jó párszor ki is hívtam sétálni, beszélgetni.. Mindig azt mondta hogy 'Oké' vagy 'Talán' és sosem jött ki mert mikor rákérdeztem kitalálta hogy valami dolga van.. Minden nap találkozok vele, de úgy érzem hogy kerül.. Nem olyan rég elmondtam neki hogy érzek iránta valamit, és hogy 'ne haragudjon' amit megbántam mert lehet konkrét választ kaptam volna ha nem teszem hozzá.. Na tehát erre annyi volt a válasza hogy 'nem haragszom'.. Azóta egyre többet beszélgetünk Instagramon és Szemtől szembe is egyre többet... Az imént kérdezgettem tőle pár dolgot, mit szeret stb...Szóba jött a kedvenc film/ film kategória, mind kettőnk kedvence a Horror. És megkérdezte hogy nem nézünk-e meg együtt egy Horror Filmet. Kérdeztem hogy mikor és kinél de erre az volt a válasza hogy akkor amikor van időnk, és nem tudja kinél. De azóta se hozta fel újra, én meg nem akarom erőltetni..

Kérlek segítsetek hogy hogy tudok közelebb jutni hozzá :'( Előre is köszönöm!

A lány 14 éves én pedig 13!

Remélem Trágár válaszokat mellőzitek!

2017. jún. 28. 19:46
 1/4 anonim ***** válasza:
szerintem hozd fel a film témát és mond hogy nálad kísérd haza és kérdezd meg ha majd felkészültél hogy járna-e veled addig meg vegyél neki csokit ilyesmit
2017. jún. 28. 20:02
 2/4 anonim válasza:

-Hívd el fagyizni.

-Hívd át magadhoz és ott nézetek meg egy filmet.

-Bókolj neki, de ne túl rámenősen.

-Mindig légy kedves és udvarias vele.

-Egyszer kérdezd meg tőle, hogy akar e járni.

Persze ezt nehogy egy napon tedd meg. :D

amúgy ha elhívod párszor és ő sosem jön akkor hagyd és keres másik csajt

2017. jún. 28. 20:08
 3/4 anonim ***** válasza:
Ez olyan Pókemberes sztori :D Te vagy Peter Parker a csaj meg Mary Jane Watson a szomszédból :D viccet félretéve szerintem ebből meg lehet kapcsolat igaz hogy fiatalok vagytok de az nem baj. Ha tényleg a szomszédod akkor hívd el őt bátran pl fagyizni vagy valami kajára amit szeret.. utána mond meg neki: ja most jutott az eszembe na haragudj hogy elfelejtettem a filmezéses témát ő meg azt mondja jaaa semmi baj mert énis elfelejtettem :D nevettek egy jót és akkor meg lehet ő megmondja kinél ha nem akkor meg te megemlíted neki :D ennyi .. sok sikert :D
2017. jún. 28. 21:19
 4/4 A kérdező kommentje:
Köszönöm a segìtséget mindenkinek 😊 Megpróbálom elhívni pár helyre😊 ha nen jön kiverem valahogy a fejemből
2017. jún. 29. 21:53

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!