Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Szerelem » Mit tegyek ha még mindig...

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mit tegyek ha még mindig szerelmes vagyok belé?

Figyelt kérdés

van egy fiú aki nagyon tetszik.

Szerelmes volt belém én is ö belé de ö ki szeretet belőlem.De az van hogy engem néha néz.nagyon jóban vagyunk atóll hogy ez megtörtént és mintha még mindig kicsit szerelmes lenne belém

2017. jún. 28. 19:35
 1/2 anonim válasza:
Próbálj vele minél többet beszélgetni, és mondd el h szereted őt egy idő után. Vesztenivalód nincs, én sokszor nem mertem elmondani a lanynak hogy szeretem. 15f
2017. jún. 28. 21:58
 2/2 anonim ***** válasza:
en is voltam szerelmes egy pasiba, de nagyon, aztan szepen lassan kiszerettem belole. egy parazsat megis hagyott maga utan. ha akarna ujra langra tudna lobbantani felteve h nincs pasim. valoszinuleg ez a helyzet vele is. nem szerelmes beled, de egy parazs ott maradt.
2017. jún. 28. 22:02

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!