Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit tegyek? Próbálom elfelejteni a fiút. (többi lent)
Igazából ezt a kérdést úgy teszem fel, hogy már szinte tudom az esetlegesen érkező válaszokat :D de valamilyen szinten mégis tanácstalan vagyok...Az a helyzet, hogy egy srácot szeretnék végre elfelejteni, vagyis elérni azt a szintet, amikor már nem érdekel a személye. De hiába próbálkozok, ha esténként folyton vele álmodok! Most lehet azt mondani, hogy valószínűleg azért álmodok vele, mert egész nap rágondolok vagy eszembe jut. És tényleg így van. Próbalok a hobbiaimra koncentrálni, barátnőimmel találkozok, de csak ő jár a fejemben és nem tudom, hogy ezeken kívűl mit tehetnék. Szerintetek?.
16L
Hat tudod...
Sajnos nem tudok jó tanácsot adni ,csak a sablonos tanacsot:az idő majd segít/idővel elfelejted.
Tudon hogy klisé ,de tapasztalat hogy igaz.
Nem mondom hogy ne gondolj rá ,mert ennek úgysem tudsz parancsolni. De ha nem látod/nem találkoztok/nem nézegeted a profilját idővel halványulni fog ez a dolog.
17/L
Szia!
Ismered személyesen a fiút? Szoktál beszélni vele? Mi az a jó tulajdonsága amit megkedvelted?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!