Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Szerelem » 13 évesen kapcsolat? 13/L

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

13 évesen kapcsolat? 13/L

Figyelt kérdés

Egy átlag 13 évesnek már volt/van barátja/barátnője. Én kivétel vagyok, most van egy fiú aki tetszik és a jelek szerint én is tetszek neki, de én kételkedem abban, hogy 13 évesen lehet valakinek "normális" kapcsolata, tehát nem csak annyi, hogy azt mondják, hogy járnak, de nem találkozgatnak, meg ilyenek.

Most valószínűleg összejöhetne nekem is egy kapcsolat, de nem tudom, hogy belemenjek e... Mert nagyon tetszik a fiú, nem arról van szó, csak 13 évesen? Valamint ha bele is megyek, szerintetek mi fér bele egy kapcsolatba ennyi idősen?

2017. jún. 27. 08:36
1 2
 11/18 anonim ***** válasza:
93%

Szia, 27/L-ként írom le a véleményem.

Sokan amikir kapcsolatra gondolnak,az jut eszülke,hogy napi szinten találkozás, szex, stb.

Nézd,ez nem egy szabály, nem így működnek a dolgok még amikor az ember 12-15 éves.

Szerintem simán lehet egy barátod,anélkül hogy bármiféle testi jelleget öltene a dolog.

Ha van egy fiú akivel szimpatikusak vagytok egynásnak, heti 1-2x el lehet járni sétálni, fagyizni,usziba, bowlingizni, pizzázni, filmezni otthon, stb.

Attól,hogy "együtt" vagytok,még nem kell nagy iramban felnőtt életet élni, lehet ezt lassan és barátkozva tenni. Szerintem tök cuki amúgy is,amikor az ember próbálgatja ezeket a dolgokat.

Semmi sem kötelező, azt csináld ami neked is tetszik és belefér. Ha csak a kézenfogás,akkor az. Ha jól esik megpuszilni vagy megcsókolni akkor tedd azt. A szexszel még várnék 2-3 évet,de attól lehet filmezés közben összebújni, megölelni, megsímogatni. Az embernek már 13 évesen irtó nagy szüksége van szeretve érezve lenni,amit sokszor már ebben a korban ciki a szülőktől megkapni. Nem szívesen kuporodik már oda a szülőkhöz és ha éppen mégis,az nem ugyan olyan.

Én bátorítanálak,hogy kezdj bele. Lassan,fokozatosan. Sőt,nem is kell kimondani hogy "járunk" vagy "ő a pasim" hanem csak lógjatok együtt töltsetek el délutánokat csak ketten. Nem kell senkit sem követni vagy sietni a dolgokkal. Ne essen rosszul nemet mondani,ha valamit szeretne. Van még időd mindenre,bőőőőőven!

2017. jún. 28. 08:13
 12/18 A kérdező kommentje:

Köszönöm, nagyon sokat segítettél<3

Valamint még annyi, hogy a fiút minden nap látnám, mivel sajnos osztálytársak vagyunk:(

2017. jún. 28. 09:21
 13/18 anonim ***** válasza:
66%
Miért sajnos, hogy minden nap látnád? Szép dolog a szerelem.. csak ésszel. Fontos, hogy tudjátok hol a határ. Az én lányom 14 és 1 éve van barátja.
2017. jún. 28. 22:36
 14/18 A kérdező kommentje:

Nem az a baj, hogy minden nap látnám, az nagyon is jó, az a baj, hogy osztálytársak vagyunk, mert hogyha esetleg összejönnénk aztán szakítanánk minden nap látnom kéne:(

2017. jún. 28. 23:08
 15/18 anonim ***** válasza:
100%

Ezért nem kell sietni azzal,hogy "elmélyítitek" a dolgokat. Egyszerűen töltsetekidőt együtt, érezzétekjól magatolat.

Ami az iskolát jelenti, nem kell folyamat együttennetek ott sem! Én is együtt dologztam sokáig a párommal,de a szünetet van,hogy külön töltöttük. Én az én munkatársaimmal, ő a dohányzóban. Nem katasztrófa :)

2017. jún. 29. 09:42
 16/18 A kérdező kommentje:

Köszönöm, igazad van:)

2017. jún. 29. 11:29
 17/18 Emma6 válasza:
Na mi lett?
2022. júl. 11. 14:09
 18/18 anonim ***** válasza:
A tudomány álláspontja szerint 13 éves kor körül kezd a legtöbb ember érdeklődni komolyabban a másik nem iránt.
2022. júl. 11. 14:40
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!