Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Most szeretnek vagy nem?
Figyelt kérdés
Az osztályomba (amelyikbe járok) 13 lány van és abból 10-en azt mondják, hogy helyes meg okos vagyok és azt olvastam meg haverom is mondta (akinek van csaja), hogyha azt mondja egy lány, hogy helyes vagy (stb) akkor azt jelenti általában, hogy szeret... Csak az a helyzet, hogy én léptem és az egyik lánynak (nem a legmenöbb, szóval ne gondoljatok arra, hogy azért nem jövök be neki) elmondtam, hogy szeretem és ő viszautasított, mellesleg ő mondja a legtöbbszor a felsorolt tulajdonságokat... És én próbáltam vele baráti kapcsolatot ápolni de így is csak 2 év után keztünk el jókat beszélgetni... Ez azt jelenti, hogy amikor én elmodtam neki, hogy szeretem akkor nem állt készen? Vagy csak megint barátok vagyunk?2017. jún. 26. 00:01
1/1 anonim válasza:
Nem, ez egy jó nagy hülyeség. Attól, hogy valaki azt mondja egy fiúra, hogy helyes, az még nem azt jelenti, hogy szereti. Tudjátok egyáltalán, hogy mi az a szeretet, vagy csak úgy dobálóztok a kifejezéssel? Óriási különbség van aközött, hogy csak a külseje tetszik valakinek, vagy ismered az illető személyiségét is, és azzal együtt kedveled. Ezzel a szóval összesen annyit lehet jelezni a másiknak, hogy bejön külsőre, de másra ne nagyon számítsatok, hacsak nem tesz megjegyzést a belsőtökre is.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!