Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Szerelem » Meddig fogok így érezni?

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Meddig fogok így érezni?

Figyelt kérdés
Sziasztok ! Nem szeretném húzni a szót , egyből a történetre térnék. Két éve megismertem egy nagyon tehetséges , és gyönyörű lànyt . Természetesen megszerettem őt , talàn Ő volt az első olyan làny , akivel még a jövőmet is el tudtam képzelni, és biztos voltam benne , hogy Ő kell nekem.A talàlkozàs utàn beszélgetni kezdtünk , nem siettem a dolgokkal , azt mondta ,hogy nem szereti ha valaki nagyon gyors ilyen téren , és én ezt tiszteletben akartam tartani. Egy év talàlkozgatàs , beszélgetés utàn elmondtam , hogy mit érzek. Őszinte leszek , azt hittem ,hogy ez egyértelmű lesz szàmàra ,és kölcsönösen érez...Persze nem így történt, jött a tipikus "baràtzóna". Nem akartam vele baràt maradni , úgy gondoltam ,hogy így jobb mindenkinek.Nem kerestem őt...Teltek a hónapok , és nem bírtam tovàbb , tisztàzni akartam a félreértéseket , és hiànyzott is. Ő azt hitte, hogy bàntani szereretném , és ezért nem akarok baràt maradni . Miutàn újra beszélgettünk azt gondoltam , hogy megpróbàlok " baràt" maradni, így legalàbb közel lehetek hozzà , és neki sem kell nélkülözni egy "baràtot". Ezt is csak pàr hónapig bírtam és végleg elköszöntem...Tudom , hogy nem kaphatom meg ,de sokszor azon kapom magam , hogy rajta fantàziàlok. Nem tudom ezt hogyan írhatnàm le , olyan természetes szàmomra , ismerem a hibàit ,de nem tudom észrevenni azokat , mint amikor valakit elvakít a kezdetleges szerelem . Elfogadja az ember , hogy vége , de a legszebb gondolataimban mindig Ő a nő szàmomra...

#szerelem #baràtzóna
2017. jún. 24. 22:38
 1/2 anonim ***** válasza:
Sajnálom, hogy így alalult :/ Probál meg a gondolataidat elterelni valamivel, pl sport hobbi,filmezés stb esetleg ismerkedj meg másokkal így talán idővel enyhülni fog ez az érzés. Egy darabig eltarthat, de el tudod felejteni hidd el.
2017. jún. 24. 22:53
 2/2 anonim válasza:
Nekem volt egy hasonló...és igazából az idő ami segített:) találtam mást és hidd el visszagondolva hihetetlen h szerethettem egy olyan embert aki nem szeretett. Igazából visszagondolva nem szerettem annyira mint a jelenlegi páromat
2017. jún. 24. 23:00

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!