Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Szerelem » Gáz ha 14 évesen 17 éves...

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Gáz ha 14 évesen 17 éves pasim van?

Figyelt kérdés
2017. jún. 23. 22:07
 1/9 anonim válasza:
Dehogyis a vonzodas nem kor alapjan tortenik. En 16 eves vagyok es 25 eves baratom van imadom ot, jol kijovunk. Ne erdekeljenek a negativ velemenyek, mi is kaptunk boven. Ha szeretitek egymast semmi problema nincs.:)
2017. jún. 23. 22:09
 2/9 anonim ***** válasza:
29%
nem gáz, de ha felmerül benned hogy gáz szeretni egy nálad kicsit idősebb fiút, akkor a helyedben elgondolkoznék a kapcsolat komolyságán...
2017. jún. 23. 22:16
 3/9 anonim ***** válasza:
Nem gáz. De mért merült fel benned ez a kérdés?
2017. jún. 23. 22:20
 4/9 anonim válasza:
14 voltam amikor összejöttem a barátommal aki 19. Ez 3eve volt. Azóta is boldogok vagyunk együtt.nehezen indult egy évig titokban találkoztunk de aztán itthon belátták szeretjük egymást és nincs mit tenni. Ne félj senkitől! Ha szeretitek egymást hajrá! :)
2017. jún. 23. 22:29
 5/9 anonim ***** válasza:
100%
3 év az semmiség. A nagyszüleim között és a szüleim között is 6 év korkülönbség van, ugyhogy már lassan aszerint választok én is párt, nehogy megtörjem a hagyományt.:D Viccen kivül meg azzal gyere össze, akit szeretsz.:)
2017. jún. 23. 23:06
 6/9 Execlor válasza:

Ebben a korban igen is probléma lehet az a 3 év..

csak elmesélem a saját esetemet. 15 voltam és ő 18, teljesen komolytalan voltam, tapasztalatlan is, -főleg hozzá viszonyítva- és ugyan minden rózsaszín volt mégsem volt az igazi..

hamar szakítottunk is..

nos ha a lány fiatalabb az gyakoribb, és kevésbé lehet probléma, amíg simulékonyak vagytok, és hajéandók tanulni..

18/F

2017. jún. 26. 17:42
 7/9 anonim ***** válasza:
Utolsó: Igen ám, de egyébként is általában a lányok érnek hamarabb, a fiúk később, így nem is csoda, ha a ti esetetekben nagyon érezted a korkülönbséget.
2017. jún. 26. 19:08
 8/9 Execlor válasza:

igaz, bár akkor is jobban számít ilyenkor a korkülönbség..

alapból is máshogy érnek az emberek de itt 3 év alatt nagyon sokat tud változni az ember..

nézd csak vissza a képeidet ebben a korban :D

de persze nem azt mondom hogy nem működhet...

2017. jún. 26. 21:31
 9/9 anonim válasza:
4es vagyok. Az én tapasztalatom,hogy már eleve mindig mondták, hogy érettebb vagyok a koromnal. Nos én ezt nem gondoltam így,de ha így is volt csak azért mert hamar fel kellett nonom.... Viszont most tudom azt mondani, hogy a barátom mellett én erzem úgy, hogy felnottem. Jó hatással van rám. 3ev és vannak dolgok amiket másképp lát és ez sokszor jó. Tudunk egymásnak segíteni . Boldogok vagyunk. :)
2017. jún. 26. 22:54

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!