Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit tegyek? Többi lent 18L
Nehogymár 60 km-ből facebookos távkapcsolatot tanácsoljatok már neki. Nem hiszem el hogy ilyen elcseszettek legyetek (bocs a durva kifejezésért, de ez van). 60 km simán vállalható távolság. Felül az ember a buszra ott van 1 óra alatt. Volt már barátnőm, akárhányszor átmentem hozzá (kb.70km), mindig busszal vagy vonattal mentem, és ott voltam 1 óra 20 perc alatt. Ja és milyen hihetetlen hogy egy szót nem beszéltünk facebookon (mert csak, nem volt rá szükség), ha meg akartunk beszélgetni max felhívtuk egymást, de akkor is minden hétvégén találkoztunk meg hétköznapokon 2-3 alkalommal biztosan. Kedves kérdező, ha összejössz vele akkor ne facebook meg internet kapcsolat legyen, mert az sz@r, nem éri meg.
18F
#6 mond valamit... ettől még persze lehet tartani neten a kapcsolatot, és kell is, de nem pótolja a személyes találkozást.
Személyes véleményem amúgy, hogy nem sok jót nézek ki ebből így, sajnálom.
Tavkapcsolatok nagyrésze halálra van ítélve.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!