Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Szerelem » Mit tegyek? Többi lent 18L

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mit tegyek? Többi lent 18L

Figyelt kérdés
Van egy srác akit nagyon szeretek . Ha beszélgetünk megvan bennem aza ragyogás. Tudom hogy ő us nagyon szeret, de még nem jöttünk össze viszont szeretnénk nagyon is. 5 percre lakunk egymástól de így is nagyon ritkán látjuk egymást. De közbe jött most hogy elköltözünk 60km-re mostani lakhelyünktől. Érdemes így elkezdeni bármit is? Mi lenne a későbbiekben? Ha már most is alug látjuk egymást igy ha kozel lakunk a másikhoz! .nagyon nagyon szeretem , és nem akarom elvesziteni. Tétlen vagyok. Aggódom. Van egy hetem hogy elmondjam neki! De hogy? :/

2017. jún. 21. 23:19
 1/8 anonim ***** válasza:
Mondd el az igazat, jöjjetek össze, skype, video chat, facebook-os távkapcsolat, néha találkoztok, szerintem ez teljesen elfogadható. Ha tényleg szeretitek egymást, a távolság nem állhat kettőtök közé.
2017. jún. 21. 23:23
 2/8 A kérdező kommentje:
Köszönöm a választ már holnap át is megyek hozzá megbeszélni vele. :)
2017. jún. 21. 23:26
 3/8 A kérdező kommentje:
Azért még más emberek véleményére is kíváncsi vagyok ;)
2017. jún. 21. 23:27
 4/8 anonim válasza:
Modern világ, nagyobb távlatokban lévő kapcsolatokat is összeköt az internet. Bőven :D
2017. jún. 21. 23:36
 5/8 anonim ***** válasza:
Támogatom az ötleted, menj át/hívd el, beszéld meg vele. Ha tudatod vele akkor csak pozitívan jöhetsz ki a dologból. Nekem volt barátnőm 100km -re. Hétvégenként lejártam hozzá. Akkor még tömegközlekedéssel. Ha szeretek valakit akkor a pokolba is elmennék érte ivóvíz nélkül. :)
2017. jún. 21. 23:54
 6/8 anonim ***** válasza:
100%

Nehogymár 60 km-ből facebookos távkapcsolatot tanácsoljatok már neki. Nem hiszem el hogy ilyen elcseszettek legyetek (bocs a durva kifejezésért, de ez van). 60 km simán vállalható távolság. Felül az ember a buszra ott van 1 óra alatt. Volt már barátnőm, akárhányszor átmentem hozzá (kb.70km), mindig busszal vagy vonattal mentem, és ott voltam 1 óra 20 perc alatt. Ja és milyen hihetetlen hogy egy szót nem beszéltünk facebookon (mert csak, nem volt rá szükség), ha meg akartunk beszélgetni max felhívtuk egymást, de akkor is minden hétvégén találkoztunk meg hétköznapokon 2-3 alkalommal biztosan. Kedves kérdező, ha összejössz vele akkor ne facebook meg internet kapcsolat legyen, mert az sz@r, nem éri meg.

18F

2017. jún. 22. 00:21
 7/8 anonim ***** válasza:

#6 mond valamit... ettől még persze lehet tartani neten a kapcsolatot, és kell is, de nem pótolja a személyes találkozást.

Személyes véleményem amúgy, hogy nem sok jót nézek ki ebből így, sajnálom.

Tavkapcsolatok nagyrésze halálra van ítélve.

2017. jún. 22. 03:33
 8/8 anonim válasza:
Mi 250km-re lakunk egymástól barátommal. Mégis nagyon boldogok vagyunk és igen, néha szenvedés 1-2hét, akár 3 is külön, de szeretjük egymást és az együtt töltött idő mindent megér. Több, mint fél éve vagyunk együtt, perste egyetemre egy városba tervezünk menni
2017. jún. 26. 16:24

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!