Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Szerelem » Barátság, vagy szerelem?

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Barátság, vagy szerelem?

Figyelt kérdés
Van egy fiú akit nagyon szeretek, de csak mint barátot. Régebben szerelmes volt belém, de én akkor sem éreztem többet iránta,erős barátságnál... Sokat vagyunk együtt, szinte legjobb barátok vagyunk. Viszont van egy fiú, aki nekem nagyon tetszik. Egyszer beszéltünk, de akkor jó sokat, kellemes a társasága. Nekem nagyon úgy tűnik, mintha tetszenék annak a fiúnak. Amikor a barátommal vagyok, mindig minket figyel, pontosabban engem. Mikor meglátom elkapja a fejét rólam. Lehetséges, hogy azért nem lép, mert hiszi, hogy mi szerelmesek vagyunk a barátommal, és nem szeretne közénk állni? Én ezt tök reálisnak tartom, "kompatibilis" a fiú karakterével. Hagyjam ott a barátságot, (amiben egyébként nagyon jól érzem magam)vagy hagyjam inkább a fiút, akit nagyon szeretek? Mit tennétek?

2017. jún. 21. 15:44
 1/2 anonim ***** válasza:
Simán mondd meg a fiúnak, aki tetszik, hogy csak barátok vagytok. Ebben mi olyan nehéz?
2017. jún. 21. 16:21
 2/2 anonim ***** válasza:
Pontosan :) Miert is kellene neked lemondani a baratodrol? Finoman tudasd vele hogy o a baratod es nem a pasid.
2017. jún. 21. 16:53

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!