Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Az baj ha 15 éves lányként a 17-18 éves fiúk tetszenek?
Hát...amikor èn 15 voltam,akkor nekem ugyanúgy a 20-on èvesek jöttek be,mert a saját tizenèves korosztályomban nem találtam meg azt az èrettsèget,ami bennem már megvolt.Ugyanúgy èretlennek láttam a velem egykorúakat. Velem eleinte úgy volt,hogy 13-14 èvesen a 6-7 èvvel idősebbeket kerestem,19-20 èves fiúk társaságát,aztán 15 èvesen 26 èvesbe voltam belezúgva (ő is belèm volt szerelmes) ès 15 èves koromban alakult ki,hogy az idősebbekhez vonzódjak.
Szerintem ez nem baj,hogy 17-18 èves fiúkhoz vonzódsz.
A szüleim között 5 èv volt.
Az apai nagyszüleim között 5 èv volt.
Mindkèt esetben a nő volt az idősebb,az anyum,ès a nagymamám.Mindegyik esetben ugyanaz volt,mint nálad. Ès èn vagyok a harmadik generáció a mi családunkban,aki így nő fel.
#4: Te átestél a ló túlsó oldalára.
Kíváncsi vagyok,te mennyire vagy érett,ha már így megemlítetted. Az tuti,hogy az általad hajszolt (tényleg érett) felnőtt férfiakhoz te csak egy kislány vagy.
Én is 15 vagyok és 19 éves a barátom.
Hidd el ha olyan fiút fogsz ki várni fog rád, úgyhogy egyáltalán nem baj
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!