Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit tegyek ha tetszik egy csaj akit már többször is láttam és ő is megismer?
Figyelt kérdés
Beszèlni még nem beszéltem vele és ráírtam mert már oár hete nem láttam de azt meg se nézte és szerintetek érdemes lenne személyesen beszélnem vele?2017. jún. 21. 08:28
11/14 A kérdező kommentje:
Na mindegy mert elmentem oda ahol dolgozik és hát megtudtam hogy milyen, szinte mellette ültem de akkor csak egyszer kétszer fordult felém amikor az egyik haverom próbált segíteni én meg csak egykét szót szóltam akkor de azért nem fordult felém mert beszélt a másik kettő ismerősével, meg ráadásul napszemüvegben (amikor nem is sütött a nap) ami illetlenség ,meg megláttam hogy cigizik amit én utálok ha egy csaj cigizik mellettem de amúgy is reménytelen volt ,meg hogy láttam most közelebbről az arcát most nem jött be ,de a teste az nagyon jó volt ,meg fura is volt de nem a jobbik esetben
2017. júl. 2. 01:29
12/14 A kérdező kommentje:
Meg lehett volna kedves mert kérdezhetett volna mint pl hogy miért jöttünk ki ilyen rossz időben a strandra meg higx kik vagyunk de magasról leszart minket
2017. júl. 2. 01:31
14/14 A kérdező kommentje:
Mért nem olvasod el mit írtam elötte, csak mert az volt hogy személyesen voltam ott
2017. júl. 2. 15:03
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!