Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ezek alapján tetszhetek neki?
Figyelt kérdés
Megpróbálok rövid lenni.
Szóval van ez a srác, egész évben mondhatni kerülgettük egymást. Ő állandóan nézett engem, és kétértelmű célzásokat tett. Látásból ismerjük egymást, egy suliba jártunk (végzős, idén ballagott).
Történt valamelyik nap hogy két barátnőm felhívta a srác haverját. Csak hülyeségből. De letette merthogy vezet de visszahív. De nem ő hívta vissza hanem a srác aki tetszik. És egyből elkezdett felőlem érdeklődni, azt hitték én hívom őket. Aztán mondta hogy mindig olyan mosolygós vagyok és vidám (ez bók?). Aztán a barátnőm elküldte neki SMS-ben a számomat és odaírta hogy "Ő kell neked". Én erről az egészről csak utólag értesültem, azóta másfél nap eltelt és nem hívott. Ebből lehet valami?
16/l
2017. jún. 20. 21:56
1/4 anonim válasza:
Húzza az agyad. Nem keres továbbra se hagyd! Végzős kibulizza megát és halálra kufircol majd mindekit.
2/4 anonim válasza:
Le büszkeséggel, és hívd fel először te!
3/4 anonim válasza:
Ne te hívd először, max. ha egy hét után se keres. Nem feltétlen bók, lehet az is, de véleményem szerint inkább csak egy kedves gesztus volt.
4/4 anonim válasza:
Szerintem ne foglalkozz vele, ha akar valamit hívni fog. Ne te tegyel erte!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!