Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Szerelem » Tudom, sok ilyen kérdés van,...

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Tudom, sok ilyen kérdés van, de ez kicsit más lenne Mit csináljak?

Figyelt kérdés

Mostanság nagyon sokat beszélgetek egy lánnyal (messengeren is élőben is), és nekem nagyon tetszik ő.

Nem tudom mit gondol ő, nem gondolkodok így.

Tudom, hogy sok ilyen kérdés van, de most mit csináljak? Nem vagyok egy nagy csajozógép, nem is nézek ki úgy különben nem itt írnék. Segítsetek, légyszi

14/F

2017. jún. 20. 19:37
 1/5 anonim válasza:
Mond el neki amit érzel és ha ő nem így érez akkor ne firtasd tovább ezt a témát nála.
2017. jún. 20. 20:20
 2/5 A kérdező kommentje:
De ez a bajom. Megtenném szívesen, de ha megteszem, lehet hogy mindent elrontok. Tegnap is egészeste beszélgettünk, és ha rá kérdezek, és visszafele sül el, ennek a kevésnek is annyi
2017. jún. 21. 09:15
 3/5 anonim ***** válasza:
Flortolj vele, ha ugy latod, hogy o is flortol veled, akkor nincs gaz... Mondd el utana :)
2017. jún. 22. 03:09
 4/5 A kérdező kommentje:
Ez is letudva :(, válasza: "Tada no tomodachi" (japán, google fordító is kihozza)
2017. jún. 28. 16:37
 5/5 anonim ***** válasza:
Sajnálom kérdező :(
2017. jún. 29. 10:25

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!