Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Szerelem » Szerintetek ez mi?

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szerintetek ez mi?

Figyelt kérdés
Volt egy srac akibe evekig szerelmes voltam mindent megadtam volna neki de mindig eltavolodtunk egymastol es en 10 honapal ezelott eldontottem h nelkul megyek tovabb egy ideig mukodott is csak h mikor baratom lett a haverjaval ott neztek minket ez most feltekenyseg? Azota talalkoztam vele egyszer a buszon es a baratai miota megismertem folyamatosan neznek es az elejen azt ereztem h kemkednek utannam vegul be is igazolodott a fiu olyanokat tudott rolam amit senki mas nagyon. Miota nemnagyon foglalkozom vele a nezesbol durvabb dolgok lettek tobb ember nez azota ismerosoknek jelolgetnek es a haverjaimat ijezgetik mellettem kocsibol nezik oket es rajuk vilagitanak. Miert csinaljak ezt mar evek ota ?

#Eldontottem
2017. jún. 20. 19:26
 1/1 anonim válasza:
Szia! Énis áteltem hasonlot, hogy szinte már" rajtam" verekedtek vagyis h miattam. Ezt az oldotta meg, hogy összejottunk és a mai napig boldogok vagyunk. Várd ki amíg a pali lép feléd, mindenképpen ő fog nyitni ha egyaltalán szeret. 18L
2017. jún. 20. 19:52

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!