Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Szerelem » Az mit jelent ha barátnőm fél...

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

WhalalaYo kérdése:

Az mit jelent ha barátnőm fél szólni a szüleinek rólam?

Figyelt kérdés

Rosszul esik hogy találkozott az egész családommal ő pedig bejelenteni se mer.

Én úgy gondolom nem vagyok szégyelni való. Adok a külsőmre,és kzltúlráltabb vagyok a korombelieknél.

(2hete vagyunk együtt)

15f-14l

2017. jún. 20. 16:04
 1/5 anonim ***** válasza:

kicsit azért be kéne húzni a kéziféket :)

oké hogy már nagyon felnőttnek érzitek magatokat, meg kulturáltak meg érettek vagytok, de attól még gyerekek...

ez a szülőknek bemutatás dolog is fontos, meg jó dolog, de azért 2 hét, az 2 hét ... ennek még kicsit arrább lenne a helye ... mondjuk amikor kiderül, hogy tényleg tudtok egy kapcsolatban élni, vagy csak egymásra izgultatok és az első konfliktusnál mentek a világnak :)

másrészt pedig a lányos családokban ez mindig neccesebb téma általában, idősebb korban is, úgyhogy ne sürgessed meg cseszegesd ezzel, mert 14 évesen azért meg kell gondolni, hogy kit és miért mutat be a szüleinek :) ... nem lehet mindenkit hazavinni, akivel összefut a játszótéren, mert félő hogy nagy lesz a forgalom a házban :)

2017. jún. 20. 16:09
 2/5 anonim ***** válasza:

2 hét azért nem olyan hosszú idő, hogy be kéne egymást mutatni,

inkább te szaladtál előre a kapcsolatban és nem a kiscsaj szégyell téged

2017. jún. 20. 16:30
 3/5 anonim ***** válasza:
Hát én még nem merném bemutatni a barátomat. Max 5-6hónap után akkor már azért komolyabb a dolog mint 2 hét után.
2017. jún. 20. 16:56
 4/5 anonim ***** válasza:
14 évesek vagytok, könyörgöm. A leánykéréssel még várni kell pár évet, addig meg minek mutasson be?
2017. jún. 20. 17:22
 5/5 A kérdező kommentje:
6hónapja kerülgetjük egymást, 1 hónapig voltunk előtte együtt csak nem mondtuk ki inkább.
2017. jún. 20. 20:30

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!