Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Szerelem » Szerintetek van még esélyem?...

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szerintetek van még esélyem? (többi lent)

Figyelt kérdés
Na szóval van egy lány aki tetszik már másfél éve. Körülbelül 1 éve volt amikor éreztem hogy tetszem neki de nem tettem semmit(hiba volt). Utána 1 évig alig találkoztunk egész most vasárnapig amikor találkoztam vele a buszon és a beszégetés alatt újra fellángoltak az érzelmeim , sokkal komolyabb lett ő is. El akartam hívni randira de hát ismét elcsesztem. Nagyon tetszik a lány és talán még érez valamit irántam. Szeptembertől másik suliba fog járni így utána már nem valószínű hogy találkoznánk. Szerintetek van még esélyem? Úgy érzem az összes esélyt elcsesztem és nem tudom , hogy megérdemlem-e . Ő a legcsinosabb lány akit eddig láttam + a belső értékei is nagyon jók. 15f 14l

2017. jún. 20. 10:55
 1/3 anonim ***** válasza:
70%
Ezt csak úgy tudod meg,ha elhívod randira.
2017. jún. 20. 11:54
 2/3 anonim ***** válasza:
79%
VAN ESÉLYED!!! Hívd el. Ő nem tudja, hogy te elcseszted vagy gyáva voltál. De mindenképp hangoztasd, hogy randi mert ebből a késöbbiekben lehetnek félre értések. Nehogy a kiszemelt azt gondolja baráti találkozó. Mert úgy a friend zone ban ragadsz. Ha a lány igent mond a randira akkor valószínű tetszel neki. Sok sikert🤗🤗
2017. jún. 20. 11:57
 3/3 A kérdező kommentje:
Köszi , ment a zöld kéz
2017. jún. 20. 12:03

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!