Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Szerelem » Barátkozik csak vagy mivan? :/

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Barátkozik csak vagy mivan? :/

Figyelt kérdés
Nem túl régóta ismerjük egymást a sráccal, kb másfél hónapja beszélgetünk rendszeresebben bár ez is mikor hogy... amikor megismertem volt barátom, tegnap szakítottunk (nem, nem emiatt a fiú miatt). Én igazából úgy érzem tetszik, van hogy hiányzik. Suli után az utolsó két hétben együtt mentünk haza, meghívott egyszer-kétszer valamire, mindig volt miről beszélgetni, sokat nevettünk, piszkálódtunk stb. Néha adott jeleket vagy lehet csak én értelmeztem félre (mondjuk nekem már az is "fura" volt hogy elhívott magával suli után). Legutóbb mind a kettőnket meghívtak egy buliba. Nagyon nem történt semmi, ugyanúgy a szokásos, mikor először köszöntünk ölelés, és ennyi. Ha ki akart menni cigizni hívott engem is, van-e kedvem menni, táncolni nem táncoltunk, külön-külön se. Leültünk egymás mellé, megint mentek a szokásos hülyeségek, piszkálódások. Volt ott egy másik srác is, aki mutogatott nekem a fiú felé, meg a fiúnak is felém, ugye ő ezzel azt akarta mondani hogy csókoljon meg. A fiú nem értette, legalább is ő azt kérte hogy magyarázzam el neki, mert nem érti, de nekem úgy tűnt, hogy érti, csak szeretné hallani vagy ilyesmi. Aztán a buli végén nem kísért haza csak egy darabig, aztán ismét ölelés. Nem tudom hogy akar-e valamit vagy nem, vagy csak azért nem lépett mert volt barátom (ő nem tudja hogy már nincs). Normális válaszokat/tanácsokat szeretnék, köszi előre is!:)

2017. jún. 19. 22:29
 1/2 anonim ***** válasza:
100%
Valószínű, hogy a barátod miatt nem tett konkrét lépéseket feléd, de ezt csak ő tudná biztosra megmondani, nem mi.
2017. jún. 19. 22:32
 2/2 A kérdező kommentje:
nem nagyon van bátorságom rákérdezni :D
2017. jún. 19. 23:03

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!