Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Szerelem » Szerintetek hogyan mondjam el...

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szerintetek hogyan mondjam el neki?

Figyelt kérdés

Szóval van egy lány a suliban, akit már régóta ismerek, és mindig sokat beszélgettem vele nagyon jó barátok voltunk. De egyszer egy közös óránkon éreztem hogy ő valahogy már másként viselkedik velem, úgy értem többet mint barátot.

Én ennek nagyon örültem, hogy végre akad egy lány akinek én tetszek. És én is kezdtem már többet érezni mint barátságot, szóval nekem is megtetszett ő.

Ezt sejtjük egymásról, de még nem mondtuk el egymásnak. Szerintetek, hogyan tudnám elmondani neki hogy mi a helyzet, szerintetek ilyen idős koromban baj lenne ha járnék vele?

Előre is köszi!!!

13/F

2017. jún. 19. 08:34
 1/6 anonim ***** válasza:
13 éves vagy a fiatalságra nem tudok semmit mondani mert én is csak 14 vagyok szerintem a kérdésre visszatérve hívd el valahova sétálni,fagyizni, és beszélgessetek és szépen kialakul és azzal tulajdonképpen rájön a randi után hogy mit érzel
2017. jún. 19. 08:37
 2/6 anonim ***** válasza:

Szerintem nem kell neki elmondani, nem kell kimondani, nem kell azt sem konkrétan kimondani, hogy jártok.

Egyszerűen csak hívd el valahova, találkozzatok, ha jól érzitek magatokat, akkor csináljatok közös programokat. Így megismerhetitek egymást igazán.

2017. jún. 19. 09:42
 3/6 anonim ***** válasza:
Szerintem suli után hívd el fagyizni, esetleg ha busszal szokott hazamenni akkor néha kísérd el a buszmegállóba és várd meg vele a buszt.:) aztán egy idő után ne csak iskolába vagy utána találkozzatok, hanem hívd el valahova délután. Ha van kutyád akár sétáltassátok meg együtt, szóval ilyesmi program is jó :D aztán az egyik ilyen délutáni programotokon mondd meg neki, hogy tetszik neked és hogy szívesen összejönnél vele:)
2017. jún. 19. 10:23
 4/6 A kérdező kommentje:

Köszönöm szépen !!!

Csak ezzel az a baj hogy nyári szünet van, így jó ideig nem fogunk találkozni, de azért köszönöm szépen, majd megpróbálom.

2017. jún. 19. 10:41
 5/6 anonim ***** válasza:

Jujj igaz, elfelejtettem :D

Akkor írj rá hogy lenne e kedve találkozni:)

2017. jún. 19. 19:38
 6/6 A kérdező kommentje:

Ezzel csak az a baj hogy jelenleg nincs facebook-om.

De köszi az eddigi válaszokat !

2017. jún. 19. 20:34

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!