Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Szerelem » Szerintetek van esély?

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szerintetek van esély?

Figyelt kérdés
Van egy fiú osztálytársam akibe pár hónapja szerelmes lettem. Az utóbbi fél évben jóban lettünk, sokat hülyülünk és beszélgetünk. Múlt héten ballagtam, de szerencsére osztálytársak leszünk még öt évig. :) Én nem láttam eddig semmi esélyt arra hogy esetleg tetszenék neki, de a legjobb barátnőm tegnap mondta hogy órákon csomószor mikor ránézett azt látta hogy engem néz. Ezt én is észrevettem és párszor visszanéztem rá és akkor rögtön elnézett másfele(mondjuk én is mert zavarba jöttem. :D). Mikor írok neki rögtön megnézi, és az utóbbi pár napban úgy jött le hogy kitalál hülyeségeket csak azért hogy rám írjon. Viszont azt megemléteném hogy tavaly járt az egyik osztálytársammal, aminek azért lett vége mert nem tudott "kapcsolatot tartani",-azaz azt hitte hogy kapcsolat annyiból áll hogy köszönnek egymásnak-bár rosszindulat nélkül szerintem nagyon nem passzoltak össze... Nekem sem volt még soha kapcsolatom és ezért is félek. Megkérdezni nem akarok, mert ha esetleg benéztem és nem jövök be neki akkor összetörne a szívem plusz nagyon ciki lenne az elkövetkezendő öt év... Szerintetek mit lehet csinálni ilyen helyzetben? Van egyáltalán esély arra, hogy lesz ebből valami?

#szerelem #tetszés #viszomzatlan szerelem
2017. jún. 18. 22:37
 1/1 anonim ***** válasza:

Húúú nehéz eset.

Előszöris gondold át azt, hogyha valami nem úgy jönne össze, ahogy akarod, akkor még 5 évig szívesen bámulnád a pofáját?

Ezt szerencsétlenségemre én is átéltem.

Mielőtt a gimibe kerültem azon a nyáron kavargattunk a fiúval, de hála Istennek nem lett belőle nagy dolog. Jelenleg is egy osztályba járunk és valószínűleg még 3 évig az is lesz... Emlékezetes maradt az a nyár, de jobb lett volna , ha meg sem történik. Bár jó haverok maradtunk a sráccal, padtársam is lett :D

Nem ajánlatos az osztálytársi románc, ahogy házi nyúlra sem lövünk:D

16/l

2017. jún. 19. 16:18

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!