Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Szerelem » Akkor most mi is a helyes...

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Akkor most mi is a helyes vagy mi számít helytelennek?

Figyelt kérdés

Nem tartom magam erkölcstelennek van egy értékrendem. De beszélgettem egy ismerősömmel hogy talán szüksége van az embernek arra hogy fiatal korában kiélje magát, persze mértékkel.(pl megismerje milyen az alkohol, kipróbálja a cigit, kavarjon,hogy tudja mire van szüksége). A kavarás részén elgondolkoztam, mivel eddig mindig ódzkodtam tőle. De valamennyire látok benne igazságot, mert volt egy majdnem egy éves kapcsolatom aminek oka a kiéléshez köthető volt, csak nem az én oldalamról. Jelenleg nem tudom mit kéne gondolnom erről az egészről. Épitsem le a gátlásaimat, és sodródjak az árral, hogy felnőtt emberként ne legyen bennem hiányérzet vagy maradjak ilyen amilyen most vagyok?

-17/L

2017. jún. 18. 14:30
 1/4 anonim válasza:
100%
Maradj amilyen vagy! Te érzed, hogy van-e rá igényed, vagy nincs. Én pl. nem éltem ki magam, még sincs semmi bajom 30-on túl sem. :)
2017. jún. 18. 14:33
 2/4 anonim ***** válasza:

A kavarás rettentő közönséges dolog. Csináld,amit akarsz,de azt kapsz majd,amit adsz.

Nekem egy kavarós lány taszító, párkapcsolat szempontjából kizáró viselkedés.

Lassan felnőtt leszel, javaslom, viselkedj ennek megfelelően.

2017. jún. 18. 15:11
 3/4 anonim ***** válasza:
Szerintem nem az a tökös csávó, aki cigizik, iszik, lefekszik mindenkivel, hanem az, aki képes NEMET mondani ezekre a dolgokra!
2017. jún. 18. 16:57
 4/4 anonim ***** válasza:
Szerintem maradj olyan amilyen vagy. Te érzed mire van szükséged és ha te így most jól érzed magad akkor azért mert valaki így gondolja ne változzon meg a véleményed.
2017. jún. 18. 18:42

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!