Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Segítségre lenne szükségem. Nagyon belekevertem magam?
Egy a cipőnk koma.
A mostani lány egyszerűen már zaklat annyira szeret és OLYAN JÓL FŐZ...ki sem tudom mondani.
Miszlikekre törném a szívét, gondolom te is ettől félsz.
De valaminek történnie kell.
egyszer volt hogy bíztam egy lányban, 3x küldött padlóra , hülye voltam hogy bíztam benne, az amitmondott "szeret" hazugság volt, pedig éreztem hogy tényleg szeret :/ csak valahogy nem volt elég érett a korához, hülye voltam hogy bíztam benne :(
szerintem azt a lányt válaszd, aki még nem vert át, hanem látott még olyan srácot mint te, szerintem különleges vagy a számára és ne rontsd el :)
szerintem szeret, lehet nehézségek lesznek, de próbálj nyugost maradni, nem veszekedni, megbeszélni megoldani vele minden , úőgy, hogy mindkettőtöknek jó legyen, és akkor ez a "különleges vagy a számára" érzés sosem fog elmúlni :)
én ezt tenném, tapasztalat azthiszem, de nem látok a jövőbe, nem ismerlek titeket, ahogy írták már, a szived a kulcs ehhez.
Én amúgy nem feltétlen a szívemre bíznám, használd az eszedet is.
Minden nőnek vannak erényei, csak akad olyan is akinek sajnos nagyon kevés.
Én mindig az erényesebb nőt választanám az életben.
A tisztább lelket válaszd!!
Az is igaz, ha egy lány ilyet mond, hogy nem ismert még ilyen srácot mint te ott komoly érzelmek vannak!
Valószínűleg a világot jelented neki!!!
Meg az is számít mi miatt voltál padlón az első miatt.
Beprank-elt meg setup-okat csinált mint sok csaj, vagy csak éretlen volt még, esetleg nem vett téged komolyan, nem figyelt rád és minden amit tettél el se jutott még az első füléig sem, nemhogy a másikon jöjjön ki%%
Utána jön a tökéletes csaj, akibe még nem vagy szerelmes az előző miatt, de máris tudatja veled:
-TE VAGY A HERCEGEM
Ezt nehéz feldolgozni tudom, mivel pont így vagyok én is, de kicsit máshogyan-elég máshogyan mondjuk.
Az kimondhatatlan élvezet, hogy egy lány ennyit törődik velem, igazi király formám lett, testileg, lelkileg is frissebb, erősebb vagyok mellette.
A szerelem nem ér annyit, hogy a padlót nyald.
Mert szerintem 100, hogy egy kicsit máshogy fúj az első csajnál a szél azt újra felnyalatja veled.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!