Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Szerelem » Mi van ha én 13, ő 18?

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mi van ha én 13, ő 18?

Figyelt kérdés
Már toöbb mint fél éve bele vagyok zúgva egy srácba.. A szomszédba lakik,és egy edzêsre járunk. Nemrég lett barátnője... De nem tudok lemondani róla.. tudom,hogy el kéne felednem mert hogy mit akarok így,hogy van csaja,de ez nem megy,akárhogy próbálom. Segítsetek!

2017. jún. 17. 22:09
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:
75%
Még gyerek vagy, ne foglalkozz a szomszédban lako kanos 18 éves srácokkal.
2017. jún. 17. 22:14
 2/11 anonim ***** válasza:
79%
Ha van csaja, ha nincs, túl nagy a korkülönbség. Ez 5 év múlva elfogadható lesz, de most nagy. Hagyd.
2017. jún. 17. 22:14
 3/11 anonim ***** válasza:
71%

Ismered? Szoktatok beszélgetni? Mit tudsz róla, azon kívül, amit leírtál?

A külsejébe szerettél bele? Akkor hagyd.

2017. jún. 17. 22:16
 4/11 A kérdező kommentje:

3. Válaszoló

Sokat látjuk egymást,mimdig mosolyog.. Ismeri az anyukám,meg ugye edzéseken is szoktunk beszélgetni azért... Nem,nem a külseje tetszik... A belseje,a viselkedése,mimden!

2017. jún. 17. 22:19
 5/11 anonim ***** válasza:
74%
Hát... Van barátnője, szóval... De ha szakítanak, akkor is meg kell várnod, hogy betöltsd a 14-et, mert a srácot megbüntetnék, ha 13 éves lánnyal lenne együtt 18 évesen.
2017. jún. 17. 22:31
 6/11 anonim ***** válasza:
0%

Úgy tudtam, 18 év alatt büntetnek.

A 14 a házasság szülői beleegyezéssel, nem?

2017. jún. 17. 22:32
 7/11 A kérdező kommentje:
Miért büntetnék meg,ha ő és én is akarom?
2017. jún. 17. 22:32
 8/11 anonim ***** válasza:
46%
Mert 14 éves koráig törvény védi. Kiskorú megrontása.. 14 felett már nincs beleszólása az államnak.
2017. jún. 17. 22:42
 9/11 anonim ***** válasza:
59%

Kiskorú vagy.

Ha egy minimálisan is kételye van benned,(eddig még nem írtál semmit, azon kívül, hogy mosolyogtok és lássuk be, ez sajnos nem nagy dolog) úgy gondolhatja, hogy te megbánod a dolgot és miattad büntetik meg. Ezt ő akkor is gondolhatja, ha te 100%-ban biztos vagy az érzéseidben.

(Most nem a kéz fogás esetéről beszélünk, remélem ez leesett.)

Szóval ha a wikipédiának hihetünk, ő 18 év fölött van, te 12-14 között, az szexuális visszaélésnek minősül, ha te 14 év fölött vagy, ő 18 fölött, akkor nem büntetendő és ugyanez a helyzet, ha ő 14-18, te pedig 12-14 év között vagy.

Szóval -a wikipédia szerint- jogilag rendben vagy, viszont az erkölcsöt még vedd figyelembe.

2017. jún. 17. 22:45
 10/11 anonim ***** válasza:
52%

egy 12 éves, büntetlenül létesíthet szexuális kapcsolatot egy 18. életévét be nem töltött személlyel.

tehát ha a srác még nincs 18 akkor a törvény nem bünteti a szexuális kapcsolatot.

ha meg már elmúlt (egy-két nappal) 18, és találkozgatnának, egy-két csók meg kézen fogás lenne, komolyan kit érdekelne....?

amúgy meg felejtsd el, csaj létedre ne rohanj már a srác után, ez a vonat már elment, majd jön a következő.

2017. jún. 17. 22:49
1 2

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!