Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Szerelem » Tudnátok segíteni?

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Tudnátok segíteni?

Figyelt kérdés
Van egy fiú akibe tavaly nyáron beleszerettem, és persze senkinek nem mondtam, mert féltem, hogy esetleg megtudja.. de most kiderült par napja, hogy a legjobb barátnőm is szereti. És ugye ő nem tudja, hogy en is erzek valamit a fiu irant.. Es ha ki is derulne, a fiu ugyis ot valasztana mert ő szebb es csinosabb.. Es most fogalmam sincs mit csinaljak

2017. jún. 17. 20:55
 1/5 anonim ***** válasza:
35%
Figyelj ez elég bonyolult de szerintem mondd el a barátnődnek hogy te nagyon szereted ezt a fiút és már nagyon rég óta! Ami nagyon fontos ne becsüld alá magad mert biztos vagyok benne hogy te is nagyon szép vagy mert minden nő/lány szép a maga módján! Egyébként nem ártana ha valahogy meg tudná a fiú mert lehet te is tetszel neki csak fél és nem mer lépni! A barátnőd meg ha igaz barát akkor meg fogja érteni
2017. jún. 17. 21:06
 2/5 anonim ***** válasza:

Ezt ott rontottad el, hogy "mert féltem, hogy esetleg megtudja"... Épp ez lett volna a cél, hogy megtudja...

Nah, igazából még nem vesztettél semmit. Lenyúlni mástól alattomos dolog, de más elől elvinni semmi nagy cucc. Akit lehet azt kell vinni... Az, hogy szebb, csinosabb azt nem te fogod eldönteni, hanem a srác. És a belső? Nem mindenkinek ugyanaz jön be, akkor kihalna az emberiség, mert mindenkinek csak egyetlen egy csaj kellene... Lehet te jösz be neki, lehet ő, lehet egyikőtök se.

2017. jún. 17. 21:09
 3/5 pptomi ***** válasza:
Mi az, ami leginkább bánt? Az, hogy a barátnőd is ugyanabba a srácba szerelmes, vagy az, hogy titokban tartottad az érzelmeid az önbecsülésed hiánya miatt?
2017. jún. 17. 21:09
 4/5 anonim ***** válasza:
Mondjuk legjobb barátnő esetén nem ér annyit, hogy elveszítsd őt. De nyilván ha összejönnek nehezen maradtok jó kapcsolatban, ha meg te veled jön össze akkor sem marad a jó viszony..
2017. jún. 17. 21:11
 5/5 pptomi ***** válasza:
Nagyon régen velem is történt hasonló. A legjobb barátommal ugyan azt a lányt szerettük, amiről tudott a lány is. Mindkettőnknek hazudott azért, hogy ne legyen ő az oka a barátságunk végének. Ezt 10 évvel később tudtuk meg egy osztálytalálkozón.
2017. jún. 17. 21:18

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!