Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Szerelem » Egy baratom szerelmes belem....

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Egy baratom szerelmes belem. Mit csinaljak?

Figyelt kérdés

Egy baratom szerelmes belem. Osztalytarsam is es igy eleg kellemetlen volt vele lennem suliban Sokszor ramir es tudja, hogy en baratkent tekintek ra, de mindig probalkozik.Igy mar en sem tudok vele ugy hulyeskedni mint regebben es ezt o is eszrevette. Szerintetek valtozna valami nyaron vagy mit csinaljak?

16/l

2017. jún. 17. 15:18
 1/5 anonim ***** válasza:
Hat ha nem szeretnel jarni, akkor mondd h nyaron most elfoglalt vagy, ha meg adnal neki egy eselyt, akkor talalkozzazok, kavarjal vele, legfeljebb nem jottok ossze. De fontos, hogy ne bantsad meg, es beszeljetek meg :)
2017. jún. 17. 15:40
 2/5 pptomi ***** válasza:

Beszélgess el vele.

Én a helyedben megmondanám, neki, hogy sajnálom, de én nem tudom viszonozni az érzelmeidet. Hízelgő rám nézve, hogy így érzel irántam, egyben kellemetlen és számomra kínos helyzetbe hozol, mert feszélyezve érzem magam miatta amikor újból a tudtomra adod. Tiszteletben tartom az érzelmeidet, de ha tényleg szeretsz, akkor nem próbálkozol tovább, mindkettőnk érdekében.

2017. jún. 17. 15:43
 3/5 anonim ***** válasza:

kivered neki és lenyugszik.

de.. amúgy itt a nyári szünet, ha nem találkoztok talán elfelejt.

2017. jún. 17. 17:01
 4/5 anonim ***** válasza:
2-esnek igaza van. Jobb, ha elmondod neki, mert csak jobban szenved emiatt.
2017. jún. 17. 18:49
 5/5 anonim ***** válasza:

miota ismeritek egymast?

jovore is az osztalytarsad lesz?

2017. jún. 19. 00:40

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!