Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Szerelem » Vekem van baj? Vagy csak...

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Vekem van baj? Vagy csak egyszerűen félek?

Figyelt kérdés

Sziasztok! Van egy fiú,aki tetszik. 3hete ismerjük egymást.Facebookon minden nap beszélünk. Már 3-szor találkoztunk.Mindig nagyon jól érzem vele magam.Viszont tegnap bevallotta hogy nagyon tetszek neki és hogy ha szeretném akkor járhatnánk.Megfogta a kezem.Megölelt.És ez annyira jó volt. Jól éreztem vele magam.Mikor haza mentem éreztem a kezemen az illatát. Úgy aludtam elyhogy azt szagoltam(xD)

Viszont a járástól kiráz a hideg is... Nem tudom mit kellene csinálnom,hogy ne ez legyen.. Nekem ő lenne az első barátom. És neki is én.Túl gyorsnak érzem hogy már most járjunk.Meg úgy alapból félek.

Barátnőm azt mondta hogy egyszerűen csak félek változtatni az életemen.Mert ezután már ő is az életem része lenne. Felfordulna az amit egészen eddig felépítettem.A napi rutinok,stb...

Nagyon össze vagyok zavarodva. Nem tudom hogy most mi van.

Megakarom próbálni vele,mert rendes srác.Aranyos,kedves,okos és még jól is néz ki.

Mindig megnevettet. Jól érzem magam vele.Minden jó volt addig amíg nem említette meg a járást...Beszéltem vele,arról hogy ez nekem túl gyors tempó. Megérti. Azt mondta vár rám és lassabban haladunk... De még így is telejesen zavarodott vagyok.

Most velem van baj? Vagy tényleg korai?

16/L

:/

2017. jún. 16. 19:03
 1/5 A kérdező kommentje:
Bocsi az elírások miatt. Még mindig remeg a kezem.. 😐😊
2017. jún. 16. 19:05
 2/5 anonim ***** válasza:

Az első kapcsopotamnál én is pont így voltam,féltem de közbe nagyon izgatott, zaklatott voltam de boldog. Most is mikor érzem hogy közelebb kerülök egy fiúhoz félek de ez a félelem jó érzéssel tölt el. Menj bele a dologba, tény hogy tényleg hirtelen több dolgod lesz de ne félj mert megéri. Ez az az érzés lesz amit soha nem felejtesz el.:)

Ha kérdésed van írj.

15/L

2017. jún. 16. 19:38
 3/5 B25 ***** válasza:
Ez teljesen normális, az ember mindig fél az újtól és egy első kapcsolat nagyon meghatározó főleg a lányok számára. Szerintem a legfontosabb az hogy érezd jól magad az illetővel és hogy mindent megtudjatok beszélni tehát a kommunkációval ne legyen gond. Ne félj a változásoktól mert nagyon izgalmas, inkább élvezd ki a dolgot és
2017. jún. 16. 22:18
 4/5 B25 ***** válasza:

* előző folyt. köv.

ha tényleg jól megvagytok akkor adj egy esélyt a dolognak

2017. jún. 16. 22:19
 5/5 A kérdező kommentje:

Sziasztok.

Köszönöm a válaszokat.

Ma is találkoztunk,rengeteget beszélhettünk. Nagyon jól éreztük magunkat. Félek még,de már annyira nem. Kezdem megszokni...az érzést.😊

2017. jún. 17. 16:53

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!