Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Szerelem » Ti hogy itelitek? Mere tovább?...

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ti hogy itelitek? Mere tovább? Ha haragudnék a BBF-re jogos lenne?

Figyelt kérdés
A helyes irásért előre is bocsánatott kérek telefon írok is Dixes vagyok na mindegy! Azert irok ide mert van egy fiu akivel mar eleg régóta ismerjük egymást szerelmesek vagyunk egymásba a magunk módján én szeretem ő is engem de akkor most nem tudom hogy legyen már Szeptember óta haverok vagyunk februárban Valentine nap után össze is jöttünk de pár nap után szakitott nem mondom de velem szívem meg szakat aztan Márciusban rá kéthetere 2 vagy 3 hétig megint jártunk de nem tartott sokáig míg újra szét váltunk aztán ő fel hívott de nem vettem fel aztán megint össze jöttünk majd 2 hét után vége o azon a Vasárnapi nap mikor szakitottunk meg el is jött hozzám kb 30 percere lakunk egymástól aztán elmentünk randizni o pedig miutan haza mentem írta hogy vége utoljára is most 2 napja mondta szemelyesen az iskolába hogy szeretlek csak a többiek előtt ne mondjuk nem is csodalom mert olyan iskolaba is járunk ahol egy két normális ember van a többi az szándékosan rosszat akar ami még be kavar az az hogy egyszer peldaul azért szakitunk mert amikor pont össze jöttünk neki a legjobb haverja azt hazudta hogy en megcsalok valakit az en legjobb barátnőmnek hitt lány de az én hibám ma gyakszin egésznap róla beszletem o pedig ra irt hogy "Együtt vagy XX-el..." (XX a nevem) "miután tönkre akarta tenni a kapcsolatom mert állandoan te vagy a tema neki" is ezt a legjobb barátnőmnek hitt valaki olyan jo hogy mindenki kozenk akkar allni amugy meg csak szolok hogy igen jobban vagyok annak a lanynak a pasijaval de csak azert mert a fiukkal sokszor jobban kijövők mint a caajokkal vannak lány barátnőim nem az a téma csak a fiúkkal jobban érzem magam mert értik a poént jobban lehet velük hülyülni meg velük lehet olyasmi témáról beszélni mint például GTA meg Forma 1 meg simán kibeszélni a plasa cicás csajokat aki ja most vettem egy cica nadragott a Zara-ba is aki nincsen mukorme az nem is nevezheti magát hölgynek kötelező Kylier Jenner-es rúzs vagy száj fény" vagy mit tudom én mi a fiúkkal ezzen csak nevetünk persze azt már észre vettem hogy mégis csak csorog egy ilyen után a nyáluk de azért jó kibeszélni szo szerint mint ha a tesoim lennék az meg a masik hogy volt egy exe nevezük C nek de C vel nem akartam össze jönni mert a legjobb barátnömé volt is uttán sem tehát én egyáltalán nem akartam az ő pasikáját lenyúlni sőt az már el is múlott nálam ő is már nem több mint barát na mindegy most tutti szakitani fog velem vagy higy feljesem el...
2017. jún. 16. 17:36
1 2
 1/17 A kérdező kommentje:
Azt elfeljtem hogy a felhivas is a Vasarnap kozt össze jöttünk egy napra de aztán szakított velem állítólag hűtlen voltam
2017. jún. 16. 17:38
 2/17 anonim ***** válasza:
100%

Nekem ebből csak a GTA meg a Forma 1 volt érthető :D

Kicsit rövidebben meg lényegretörőbben leírhatnád.

2017. jún. 16. 17:51
 3/17 anonim ***** válasza:

Nem teljesen világos, hogy mi történt, de nekem​ ez jött le:

Mindig csak egy-két hétre jöttök össze, az állítólagos "legjobb barátnőd" átvert és a kiszemelted inkább neki hisz, mint neked.

Ez eddig stimmel?

2017. jún. 16. 21:06
 4/17 A kérdező kommentje:
Igen így van ez valahogy! Én szeretem őt ő is a maga módján kissé érdekesen mutaja fel azt el feljtem hogy a srác 2 evel fiatalabb 16 eves én 18 éves....
2017. jún. 17. 15:45
 5/17 A kérdező kommentje:
És hát igen az állítólagos legjobb barátnőmel meg már nem is vagyok olyan jobba egyesek szerint féltékeny rám mert ő abban a tév hitben van ho
2017. jún. 17. 15:47
 6/17 A kérdező kommentje:
hogy én jobban bejövök a pasiknak mikor mind csak testvéri haverom bármint értitek hogy megy ez a srácoknál ő meg más természetű
2017. jún. 17. 15:48
 7/17 A kérdező kommentje:
én ugyan akkor törken is vagyok ő meg teljesen más fajta is hát igen a fiú meg nem akarom őt elveszíteni sose hazudtam neki nem is akartam más boldogsá
2017. jún. 17. 15:49
 8/17 A kérdező kommentje:
tönkre tenni de mivel ők álandoan azt látják hogy a pasikkal logók hogy én pasizzok is nem tudják azt felfogni hogy csak haver az összes semmi extra
2017. jún. 17. 15:50
 9/17 A kérdező kommentje:
szóval hibát követem el anno meg mondtam a barátnőmnek mert már nagyon fagott bevalotam hogy szerelmes voltam az exebe
2017. jún. 17. 15:50
 10/17 A kérdező kommentje:
akivel ő olyan csudaul bánt a fiú C élve szó szerint meghalt volna érte de ő eldobta is a fiú még mindig ment utána én még végig hallgatam
2017. jún. 17. 15:51
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!

Adataid védelme fontos számunkra!

Mint a weboldalak többsége az interneten, honlapunk működéséhez és célzott hirdetések megjelenítéséhez mi és hirdetési partnereink is cookie-kat tárolunk az általad használt eszközön. Ahhoz, hogy ezt megtehessük, a hozzájárulásod szükséges. Erről az adatvédelmi tájékoztatónkban részletes információkhoz juthatsz, illetve bizonyos cookie-k használatával kapcsolatban további lehetőségeid vannak.