Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A csajnak nagyon szigorúak a szülei, mit legyen?
Figyelt kérdés
Sziasztok. 14 éves srác vagyok. Még egy kirándulás alkalmával jöttem össze a barátnőmmel. Azóta találkoztunk 1-2x de iskolai rendezvények által. (Nem egy suliba járunk csak egy körzetbe tartoznak a sulijaink). Nem lakik tőlem messze, busszal fél-1 óra alatt be tudnék hozzá menni találkozni. Viszont a szülei nem engedik ki, mert nem akarják hogy pletykáljanak a lányukról a faluban, hogy ennyi idősen már fiúzik... Úgyhogy nem tudom mit tegyek.. Én nem fogom bírni nélküle szeptemberig (vagy ki tudja meddig) amíg újra valamilyen iskolai rendezvényen találkoznánk... Szerintetek hogyan tovább? Értelmes válaszokat előre is megköszönöm...2017. jún. 13. 20:40
1/5 anonim válasza:
xd Just stop being a little pussy, and meet her. omg too cute(:
2/5 anonim válasza:
Talalkozzatok semleges helyen es a csaj bekamuzza h a baratnojevel lesz.
3/5 anonim válasza:
Mond , hogy beszéljen a szüleivel...de akár te is beszélhetsz velük , biztos jó pont lenne a szemükben.
De ha ez sem segít akkor dobd a csajt és keress másikat.(le lehet pontozni de ennek igy akkor sincs semmi értelme)
4/5 A kérdező kommentje:
Utolsó előtti
Az a baj hogy azt mondja, hogy nem akar a szüleinek hazudni. Pedig ezt már felvetettem neki...
2017. jún. 14. 12:19
5/5 anonim válasza:
:D hát ez nem túl meggyőző érv a részéről...
Inkább csak nem mer dobni. Szvsz
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!