Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Szerelem » Miért csinálja?

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért csinálja?

Figyelt kérdés
Van egy srác akit kb. 1 éve láttam először egy kisboltban, nyúlt le az üdítőért, és amikor összenéztünk felborította az egész sort xD Nevettünk egyet, aztán másnap is benéztem arra a helyre, hátha ott lesz, és igazam volt. Megkérdezte hogy hogy hívnak, mert még nem látott engem arra. Néha néha beszéltünk, aztán elhívott valamerre de nemet mondtam. Utána nem is láttam a kisboltban :/ Viszont kb. 1 hónapja véletlen összefutottunk egy buliban, barátnőmmel voltam ő meg egy haverjával. Én nem vettem észre, csak barátnőm szólt h egy srác már kb. 10 perce megállás nélkül bámul xD Aztán kb. 1 óra múlva pont velünk szembe jöttek,most nekem is feltűnt hogy néz, aztán rámköszönt hangosan, de nem köszöntem vissza mert úgy meglepődtem xD Utána leültünk, és ők is nem messze tőlünk. Párszor egymásra mosolyogtunk, és barátnőm megkérdezte h ki ez a srác, mert még nem látta. Megmutattam neki fészen, de nem vagyunk ismerősök, szóval gondoltam bejelölöm.. Nem jelölt vissza :/ Nincs profilképem, szóval lehet nem vágja le hogy ki vagyok, vagy direkt nem jelöl vissza :/ Ti mit gondoltok erről? 16 vagyok, ő 17
2017. jún. 13. 19:15
 1/5 anonim ***** válasza:
Mikor jelölted be?
2017. jún. 13. 19:17
 2/5 anonim ***** válasza:
miért mondtál elsőnek nemet?
2017. jún. 13. 19:30
 3/5 A kérdező kommentje:

Kb. 1 hónapja jelöltem be, azóta semmi :/

Azért mondtam nemet mert akkor még nem volt annyira szimpi,de már megbántam

2017. jún. 13. 19:58
 4/5 anonim ***** válasza:
Lehet hogy ő meg pont fordítva, először vonzódott hozzád, aztán csalódott.
2017. jún. 13. 21:15
 5/5 A kérdező kommentje:
Remélem ez nem így van.. :( de köszönöm
2017. jún. 14. 17:40

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!