Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Szerelem » Szerelmes belém?

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szerelmes belém?

Figyelt kérdés

Kabe 10 hónapja huza vona van. A lényeg hogy én szeretem és ő vegyes jeleket küld régóta. Eddig volt barátnője de kidobta és utána rögtön nekem kezdett el írogatni.

Valamint pár napja tudtam meg hogy a szalagavaton velem akart táncolni és egy hónapig hisztizett egy közös baratunknak de nem volt mersze elmondani. Valamint ha nem voltam suliban barátnőimtől kérdezgette mi van velem, hol vagyok!

Ha Facebookon beszélünk és írom neki hogy szeretlek ő vissza ír hogy én is. De néha nem ír, van amikor napokig nem ír.

Szerintetek lehet hogy szerelmes belém??

2017. jún. 12. 20:36
 1/1 CFB ***** válasza:
100%

Persze

Az, hogy napokig nem ír, nem feltétlenül jelent rosszat. Ha érdekel, mit csinál akkor, akkor kérdezd meg tőle :)

2017. jún. 12. 23:27

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!