Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerelmes vagyok egy lányba de nem viszonozza, Mit tegyek? (Bővebben)
Van egy lány akibe szerelmes vagyok.(2 éve)
Ő viszont nem szeret , más tetszik neki.
De viszont aki neki tetszik nem is foglalkozik a lánnyal
Mit tegyek , hogy megszeressen ?
PLS hanyagoljátok a hü**e válaszokat..
13/f
Vele se találtad meg, mert nem viszonyozza... Birom az ilyeneket, hogy itt és a környezetemben az ismerőseim között is van, aki ilyen miatt kínlódik, ez már szánalmas. Ha nem akar tőled semmit, akkor váltasz. Nem kell ezzel kínlódni.
Nagyobb probléma az, ha egy hosszú kapcsolatból léptek ki és egyik még szereti a másikat. Ott más a szitu, de akkor sem kell szenvedni 2 évet.
Én is "szenvedtem" ilyentől, visszanézve szánalmas, szégelni való dolog xD
De 17 éves fejjel teljesen máshogy látom. És sok minden változott, közben lett egy kapcsolatom, ami már több mint 1 éves, és egyre erősebb, és lehet kellett hozzá jópár hiba, amit fel tudok használni.
De ne szenvedj, mert így veszted el napról napra a lehetőségeket majd. Most még nem de 2 év múlva már szarabb lesz, hogy egy valakire hajtasz, aztán lenne 10 másik, de mindet ellopják előled.
Igen énvagyok... ba\\\d meg nemén vagyok...
Kosz a rendes válaszokat :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!