Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Szerelem » Szerelmes vagyok egy lányba...

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szerelmes vagyok egy lányba de nem viszonozza, Mit tegyek? (Bővebben)

Figyelt kérdés

Van egy lány akibe szerelmes vagyok.(2 éve)

Ő viszont nem szeret , más tetszik neki.

De viszont aki neki tetszik nem is foglalkozik a lánnyal

Mit tegyek , hogy megszeressen ?

PLS hanyagoljátok a hü**e válaszokat..

13/f

2017. jún. 11. 16:59
1 2 3
 11/21 anonim ***** válasza:
81%

Vele se találtad meg, mert nem viszonyozza... Birom az ilyeneket, hogy itt és a környezetemben az ismerőseim között is van, aki ilyen miatt kínlódik, ez már szánalmas. Ha nem akar tőled semmit, akkor váltasz. Nem kell ezzel kínlódni.

Nagyobb probléma az, ha egy hosszú kapcsolatból léptek ki és egyik még szereti a másikat. Ott más a szitu, de akkor sem kell szenvedni 2 évet.

Én is "szenvedtem" ilyentől, visszanézve szánalmas, szégelni való dolog xD

De 17 éves fejjel teljesen máshogy látom. És sok minden változott, közben lett egy kapcsolatom, ami már több mint 1 éves, és egyre erősebb, és lehet kellett hozzá jópár hiba, amit fel tudok használni.

De ne szenvedj, mert így veszted el napról napra a lehetőségeket majd. Most még nem de 2 év múlva már szarabb lesz, hogy egy valakire hajtasz, aztán lenne 10 másik, de mindet ellopják előled.

2017. jún. 13. 16:42
 12/21 anonim ***** válasza:
58%
13 évesen nem lehetsz szerelmes, csak azt hiszed, hogy az az. Az is szörnyen ritka, hogy valaki 17 éves korában találta meg a párját, aki aztán feleségül is veszi, vagy feleségül veheti, nem hogy 13 évesen. Rengeteg 20-40 éves szingli van, még is mit akarsz? Annyira nevetséges. Majd pont te találtad meg 11 évesen életed szerelmét. Egyáltalán feltudd már állni neked? Szánalom.
2017. jún. 14. 15:42
 13/21 anonim ***** válasza:
78%
Már ne haragudj, de picit vegyél már vissza. Kultúráltan válaszoltak erre te úgy beszélsz vele mint ha a kutyád lenne. Teljesen igaza van, sok 20-40 éves ember van aki nem találja a párját, annak, hogy te 13 évesen találsz rá tudod mennyi az esélye? Kb 0,001% és még sokat is mondtam. Nekem is volt egy lány aki a te korodba tetszett és ő volt "életem szerelme". Egyszer csak elmúlt. 18 évesen már túl vagyok pár lányon akit az igazinak tartottam eleinte, de még mindig azt mondom, hogy nem találkoztam vele. Szóval légyszíves mutass te is több tiszteletet azok iránt akik korukból fakadóan tapasztaltabbak ilyen téren nálad.
2017. jún. 14. 22:50
 14/21 A kérdező kommentje:
Az lehet hogy ti meg pár ember még 40 évesen se találja meg párját de lehet hogy én már megtaláltam.
2017. jún. 17. 18:21
 15/21 anonim ***** válasza:
Keruldd el a lanyt. Ird egy lapra, hogy miert nem lehettek egyutt, mik a negativ tulajdonsagai. Ismerkedj mas lanyokkal is a nyar alatt.
2017. jún. 17. 18:26
 16/21 A kérdező kommentje:
nem érted a kérdést O.o
2017. jún. 18. 20:29
 17/21 anonim ***** válasza:
Ez kamaszkori szerelem...főleg fiú létedre ez elmúlik. Majd az a csaj is megunja hogy aki tetszik neki az nem törőd vele..neizgulj, majd rátalálsz az igazira vagy az rád...(ami késik az nem múlik):D 19F
2017. jún. 20. 16:36
 18/21 anonim ***** válasza:
Ha meg azt hiszed hogy már az az igazi ami most van.. az nemigazi mert nemtudsz tovább lépni már 2 éve.. majd megunod...mert hiaba vagy szerelmes ha nemviszonozzák öcsém.... ezen kéne gondolkodnod..
2017. jún. 20. 16:41
 19/21 A kérdező kommentje:

Igen énvagyok... ba\\\d meg nemén vagyok...

Kosz a rendes válaszokat :D

2017. jún. 22. 17:12
 20/21 anonim ***** válasza:
53%
Előbb várd meg az első erekciódat, utána csajozz nokedli
2017. jún. 22. 18:26
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!