Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Szerelem » Nem tudom mit tegyek?!

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Nem tudom mit tegyek?!

Figyelt kérdés

December óta tetszik egy lány az osztályomból. Január végén ezt megtudta(Hála a pletykás osztálytársaimnak)és

ő a barátomnak ezt állította : "Én nem tudnám Őt + engem "úgy" elképzelni!" . Azóta beszéltem sokat vele és azt mondtam neki hogy már nem tetszik pedig de! Ez volt Február-Március környékén! Mostanában meg arra leszek figyelmes hogy többször néz CSAK engem óra közben(erre az elöttem ülő is felfigyelt) és volt egy táncház a suliba ahol a 10 fiú közül Engem kért fel. És mostanában egyre többször bámul és amikor én rá nézek gyorsan visszafordul!Nem tudom mit tegyek! Vallani nem nagyon szeretnék mert eléggé nyuszi vagyok! A Barátai meg nem tudnak segíteni mert csak kikotyogják! Mit tegyek ha egyre jobban tetszik de egyre többször néz engem(ami nem zavar csak ÉRDEKES!) ???

#24 #kapcsolat #tiniszerelem #23 éves szerelem
2017. jún. 10. 23:01
 1/5 A kérdező kommentje:
*Én 14 leszek ő már 13
2017. jún. 10. 23:03
 2/5 anonim ***** válasza:

14 leszel ő meg már 13? hú, ez nyelvtanilag nem tiszta.

de a kérdésre válaszolva: beszélgess vele. itt a nyár, szervezz programokat, először 5-6 fős társasággal ahova meghívod őt is, aztán meg csak vele. alakítsatok ki egy jó baráti kapcsolatot, aztán mondd el neki. egyébként meg, ha nem mondod, honnan tudná szegény hogy hogy gondolod? :D

2017. jún. 11. 01:07
 3/5 anonim ***** válasza:
Szervezz valami közös programot.. Ha először nem szeretnéd hogy csak kettesben legyetek, szervezd be valami kis társaságot.
2017. jún. 11. 15:03
 4/5 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat!
2017. jún. 11. 15:36
 5/5 anonim ***** válasza:
Egyetértek a többiekkel. Szerintem is hívd el olyan helyekre vagy bulikba ahol több haverod/barátnői vannak. Itt a nyár. Rengeteg Feszt szokott lenni. Hívd el valamelyikre.
2017. jún. 11. 17:18

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!