Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Szerelem » Szerintetek hagyjam? Bövebben...

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szerintetek hagyjam? Bövebben lent.

Figyelt kérdés
Sziasztok . Pár hónapja jöttem össze egy sráccal , én 18 éves vagyok ő 21 . Nos az a helyzet , hogy mikor össze jöttünk nagyon kedves és figyelmes volt . Odaadó ember , segít másokon és ez melett nagyon laza . És ez már kezd az agyamra menni , bármikor beszélgetni szerettem volna vele a problémáimról ő azt mondta hogy ne panaszkodjak , hanem oldjam meg . Kicsit rosszul esett , mert szerintem egy párkapcsolatban fontos , hogy meghalgassuk a másikat . De ő soha nem beszélt a problémáiról , nem szokott ideges lenni egyáltalán . 2 hete , meg szerettem volna tréfálni és egy kicsit féltékennyé tenni , mondtam neki hogy elmegyek bulizni egy fiú barátommal , és még néhány lánnyal ... Azt mondta , menj jó mulatást , Természetesen ugyan olyan lazasággal . Kérdeztem , te nem jössz , azt mondta nem , nincs erre ideje de én érezzem nagyon jól magam . Egyáltalán nem volt féltékeny , ami azért furcsa . Mikor haza mentem , whiskyzett meg dohányzott , kérdezte na milyen volt a buli . Furcsállom ezt a viselkedést , ezt a hihetetlen nagy lazaságot ami neki van , mint ha nem is érdekelné . Pár napja mondtam neki hogy , vagy változtat magán és a viselkedésén vagy elhagyom . Azt mondta , legyek boldog és mire hazajön már nem szeretne itt látni ... Hát egyáltalán nem erre számítottam . Most itt lakok a barátnőmmel , aki azt mondta hogy nem normális a volt pasim . Én még mindig szeretem , de bármikor hívom nem veszi fel ... Szeretett ő engem egyáltalán ?

2017. jún. 10. 15:30
 1/6 anonim ***** válasza:

Hagyd!!!

De tudd,hogy ez a féltékennyé tétel is gyerekes.

2017. jún. 10. 15:34
 2/6 anonim ***** válasza:
0%
1-es vagyok, még annyit fűznék hozzá, hogy meleg vagyok!
2017. jún. 10. 15:37
 3/6 anonim ***** válasza:

A kettes meg egy köcsög troll,akinek ugyanannyi százaléka van,mint nekem.

😁

2017. jún. 10. 15:40
 4/6 anonim ***** válasza:
Kinek hisztek nekem, vagy nekem? mindig letrollozom magam, de ez csak megszokásból, általában egész jól kijövök magammal, csak nem bírom elviselni , hogy meleg vagyok :/
2017. jún. 10. 15:42
 5/6 anonim ***** válasza:

Nem igazan ertem azzal a kapcsolatosan a problemadat, hogy valaki megbizott Benned es nem hisztizett azon, hogy elmesz egy fiuval?

Mondj errol kicsit tobb reszletet, mert igy elegge ugy hangzik az egesz szakitasosdi mint egy tipikus felfujt tinis*nci-hiszti.

2017. jún. 10. 16:11
 6/6 anonim ***** válasza:
Hagyjad, nem illetek ossze. En is ilyen vagyok mint o. Gyulolom ha panaszkodnak, sose panaszkodok. Azt az energiat amit a panaszkodasba fektetnek az emberek, meg is oldhatnak a problemat. Minek feltekenykedjek? Gyerekes, es csak elbassza a kapcsolatot. Minek fussak mas utan? Ha azt mondja valaki, hogy elhagy akkor elhagy, Isten vele, van meg rajta kivul millio mas no.
2017. jún. 10. 16:14

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!