Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Szerelem » Miert zavar minden?

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miert zavar minden?

Figyelt kérdés
Már másfél éve van barátom, nagyon szeretjük egymast, nem jár bulizni, haverjaival sem jar el sehova, csak otthon gepezik! De nekem volt mar sokszor hogy bekattantam es mondtam neki h elegem van hogy van amikor hajnalokig ott ül, de ez melett foglalkozik velem es nem hanyagol el egyaltalan, es amikor osszeveszunk mindig azt mondja tök nyugodtan h ' kicsim nem bulizok, nem csajozok, nem járok el sehova a haverjaimmal csak itthon gepezek ez ne legyen problema'! Ja es Amugy nem játszik a gépen hanem van egy oldala amit csinálgat minden nap es kepes hajnal 3-4ig gepezni. De ez melett tenyleg nem hanyagol el merr mikozben gepezik mindig oda jon puszilgatni. De engem megis zavar hogy mindig ott van. Amugy 20vagyok es lány Szerintetek 20evesen elérhetne az agyamig hogy nem nekem van igazam? Koszonom a valaszotokat!

2017. jún. 9. 05:36
 1/5 anonim ***** válasza:
Hogyha törődik veled, akkor nem teljesen mindegy, hogy mit csinál máskor?
2017. jún. 9. 07:00
 2/5 anonim válasza:
Tudod, ő ilyen, kocka, és lehet, hogy ehhez ért legjobban, lehet ez lesz a megélhetősége egész hátralévő életében, miért baj ez? Ha elmenne ledolgozni 8-10-12 órákat napszámban, vagy gyártósoron, vagy akárhol, ahová téged nem vihet, és a telefonját is némítania kell, akkor az mennyire zavarna? Ott aztán nincs olyan, hogy bármikor odamehet hozzád, még csak megszeretgetni, vagy megpuszilgatni. Legnagyobb jóindulatból mondom neked, hogy ebben az esetben nem neked van igazad. Amikor összejöttetek, akkor tudhattad, hogy milyen, mi érdekli, mi a foglalkozása, stb. Ő férfi, és a legtöbb férfinek van valami erős hóbortja, ez sokaknál az informatika világában merül ki. Mi lenne, ha pl. elkockázná mindennap hajnalokig a maradék kis pénzét is? Vagy motor versenyekre mászkálna, ahol bármikor kitörhetné a nyakát? Tényleg nem bántásból mondom, de ha szeret, és foglalkozik veled, akkor egyszerűen csak fogadd el, hogy vagy neki te, akit nagyon szeret, és rajtad kívül csak egyetlen kis szabadsága van, az meg a munkája, amit csinálgat. Nem kényszeríthetsz egy férfit sem arra, hogy ha veled van, akkor 100%-ban csak érted éljen.
2017. jún. 9. 13:17
 3/5 anonim válasza:

Neked nincs hobbid?

Tudod hányan örülnének egy normális barátnak?

Eljuthatna a tudatodig, hogy ez milyen klassz hiszen ilyen világban élünk ez is egy weboldal...ráadásul nem is olyan könnyű ha valaki igényesen átgondoltan csinálja meg. Vannak olyan emberek akik éjszaka kreatívabbak és jobban tudnak koncentrálni a hajnali 3-4 még nem is durva ahozképest. Ha elkezdesz sütni esetleg főzni (20 évesen már illik) akkor te otthagyod a felénél? Miért zavar hogy leköti és boldoggá teszi?!

21/L

2017. jún. 9. 18:13
 4/5 A kérdező kommentje:
Koszonom a válaszotokat! Teljesen igazatok van megfogadom! Nagyon koszonom
2017. jún. 10. 09:20
 5/5 anonim ***** válasza:

Ha el járna bulizi, csajozna vagy éppen inni járna a haverokkal az volna a baj. Nem hanyagol el," :) orulj neki.

Nektek nőknek mindig az kell ami nincs!! :(

Ami van az persze baj. :(

2017. jún. 11. 01:51

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!