Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Szerelem » Boldogabb vagyok ebbe a...

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Boldogabb vagyok ebbe a kapcsolatomba mint az előzőbe de még se olyan szerelmes?!

Figyelt kérdés
20 vagyok. Ez a második kapcsolatom, az első egy 4 éves volt a jelenlegi párommal 9 hónapja vagyunk együtt.Az előző kapocsolatom gyerekszerelem volt..oda vissza voltam érte de az évek alatt kiszerelmesedtem ki szerettem, több oka is volt ennek, egyrészt, hogy sosem voltunk egy húron, nagyon különböztünk, semmi közös programunk nem volt. A jelenlegi párommal nincs különösebb probléma, nagyon jól kijövünk, közös programok is vannak, szinte Ö olyan mint én csak fiúba. CSak zavar engem az a érzés belülről, hogy nála nincs akkora rózsaszínköd és miegymás mint az exemnél volt. Persze szerelmes vagyok belé, nagyon szeretem és tudom, hogy nála jobbat az életbe nem kapnék, de nincs az a fellegekben való járásos érzés. Vagy az csak az exemnél a gyerekkeori gondolkodásommal járt? 13 voltam akkor..
2017. jún. 6. 20:40
 1/1 anonim válasza:

Lehet, hogy ő jó ember, de ha te nem érzed úgy, hogy szerelmes vagy belé akkor ott már baj van. Szeretni és szerelmesnek lenni szerintem két különböző dolog. Mert szeretni szeretheted barátaidat, haverjaidat, de szerelmesnek lenni csak egy emberbe lehet. Ne azt képzeld el, hogy le tudnád e vele élni az életed, hanem azt, hogy képes lennél e nélküle élni. Mert lehet le éled az életed vele de nem éreztél úgy iránta ahogy azt kellet volna, csak szeretted és kedvelted, de bele kell gondolnod abba, hogy nélküle tudnál e élni? Mert ha igen akkor te nem vagy szerelmes csak szereted...

Gondolkozz el ezen. És ha már nem érzel mellette "rózsaszín felhőcskéket" akkor ne áltassátok magatokat. (bár egy kapcsolat nem csak a jórol szól...)Ha ketté váltok lehet mindkettőtök megtalálja az "igazit" és te is boldog leszel, ahogy azt te szeretnéd, és ő se áltassa magát ebben az egészben

2017. jún. 7. 16:04

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!